Pojišťovna One America: nadměrná úmrtnost 100 000 úmrtí za měsíc a stále roste! (video)
RSS

Pojišťovna One America: nadměrná úmrtnost 100 000 úmrtí za měsíc a stále roste! (video)

Na úvod chci zdůraznit, že tato informace je natolik výbušná, že originální článek byl v EU zablokován, jak ještě připomenu i níže. Není náhoda, že stejně hovoří všechny americké pojišťovny, které navíc zdůrazňují, že tento nárůst úmrtnosti není zaznamenán u důchodců, ale u lidí v produktivním věku. Jde tak o další z mnoha důkazů faktu, že na celé planetě probíhá doslovná genocida…
Podle CEO One America Scotta Davisona je tento trend v souladu s čísly všech poskytovatelů životního a anuitního pojištění v USA! Mrtví jsou lidé  z pracující populace, 18-64 let, ne důchodci. K tak dramatickému vývoji podle insidera v historii ještě nikdy nedošlo!
  Scott Davison v lednu 2022 vysvětlil Obchodní komoře státu Indiana, jaké budou důsledky tohoto  40% nárůstu  úmrtí. Článek na toto téma je v EU zablokován [ Link ], ale existuje video na YouTube:

V současné době jsme svědky nejvyšší úmrtnosti, jakou jsme v historii tohoto odvětví viděli – nejen v OneAmerica  ,“ řekl Scott Davison, generální ředitel společnosti, během online tiskové konference tento týden.  „Údaje jsou konzistentní s údaji   všech hráčů v tomto oboru .“
Davison řekl, že nárůst úmrtí představuje „  obrovská, obrovská čísla“  a že to nejsou starší lidé, kteří umírají, jsou to „především lidé  v produktivním věku od 18 do 64 let“ , kteří jsou zaměstnanci společností, které poskytují životní pojištění u společnosti OneAmerica.
„A to, co jsme právě viděli ve třetím čtvrtletí a co pokračuje i ve čtvrtém čtvrtletí, je, že úmrtnost je o 40 % vyšší než před pandemií,“   řekl.
„Jen pro představu, jak špatné to je: sigma událost – katastrofa, k níž dojde jednou za 200 let, by představovala 10% nárůst oproti úrovni před pandemií,“ řekl. „Takže 40 % je nehorázná hodnota.“
U takzvané sigma události se údaj, v tomto případě počet úmrtí, odchyluje o tři směrodatné odchylky od průměru a podle generálního ředitele odpovídá nárůstu o 10 %, což je událost, která by za normálních okolností nastala možná jednou za 200 let. Toto zjevně nejsou takzvaná „úmrtí na covid“. Postižení umírají na  rakovinu, autoimunitní onemocnění, srdeční infarkty, mrtvice a   tak dále, tedy na nemoci, které americký zdravotnický úřad FDA již dlouho v interní prezentaci zná jako   vedlejší účinky vakcín   [  Link , strana 16]. Dá se předpokládat, že pojišťovny, které očekávají obrovské ztráty, budou potřebovat finanční podporu státu.
V průměru zemře v USA asi 7755 lidí denně [  Link  ]. 40% nárůst úmrtí znamená, že každý den umírá o  3 100   lidí více .  Každý měsíc tedy  zahyne o 93 000 lidí více než obvykle.  Data pocházejí ze 3. čtvrtletí roku 2021. Vzhledem k tomu, že očkování postupně poškozuje imunitní systém, jsou  nyní  čísla zase o něco vyšší.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden