Nepokoje po celé Indii, diplomatická válka s islámskými chalífáty a odsouzení OSN – to vše kvůli vyřčené pravdě (videa)
RSS

Nepokoje po celé Indii, diplomatická válka s islámskými chalífáty a odsouzení OSN – to vše kvůli vyřčené pravdě (videa)

Islám má navrch téměř v celém světě. Snad vyjma Číny a Myanmaru mají všude z muslimů strach a snaží se jim podlézat či alespoň chovat se tak, aby se uctívači Alláha nenaštvali. Podobné podlézání ovšem nezaznamenáváme vůči jakékoli jiné náboženské skupině, jde tak o jev přímo nevídaný. Nebo spíš o další jasnou známku islamizace prakticky celého světa.
Zatímco nad systematickým vyvražďováním křesťanů hned v několika afrických zemích a jejich útiskem či násilnými konverzemi v různých muslimských zemích se nikdo ani nepozastaví, tak pravda, vznesená směrem k islámskému lžiprorokovi Mohamedovi, zvedne obrovskou vlnu odporu nejen mohamedánů, ale dokonce i světových organizací, jimž dlouhodobě například právě výše uvedená genocida křesťanů nevadí.
Jak již víte, tak dnes již bývalá tisková mluvčí indické vládní strany v jednom rozhovoru řekla pravdu, když připomněla, že Mohamed byl pedofil. To je jednoduše neprůstřelná pravda, stvrzená samotným Koránem, kde se doslovně píše, že Mohamed podepsal manželskou smlouvu s Ajšou v době, když jí bylo 6 let a manželství začal konzumovat v jejích devíti letech. (Korán – Buchari 7.62.88).
Devítiletá dívka je dítě. To je nesporné. Dokonce ještě ani není v pubertě. Tedy pokud začal Mohamed „konzumovat“ manželství s devítiletou, dopustil se pedofilie. A to zřejmě opakovaně, neboť když zemřel, bylo Ajše teprve 15 let.
Tisková mluvčí tak byla za pravdu o pedofilii Mohameda nejen vyhozena z práce, ale nyní je na ni vyhlášena fatva, Al Kájda dokonce žádá její hlavu. Mohamedáni po celé Indii se bouří a žádají totéž. Nepokoje se šíří zemí jako mor – tedy jako islám, který je doslova rakovinou každé země, kde uhnízdí.
Bývalou mluvčí indické vlády tak nyní odsoudilo OSN za to, že řekla pravdu:

Komunální střety vypukly v Kanpuru poté, co si muslimská komunita vynutila uzavření obchodů na protest proti komentářům mluvčí BJP Nupury Sharmy o proroku Mohamedovi. Demonstranti se uchýlili ke kamenování a bylo také slyšet několik výstřelů. Policie zatím v souvislosti s incidentem vzala do vazby 17 lidí.

Prayagraj v Uttarpradeshi je ve varu, protože násilí vypuklo během protestů proti urážce Mohameda ze strany mluvčí BJP  Nupur Sharmy. Násilí vypuklo poté, co policie po pátečních modlitbách při demonstraci šla proti naštvaným muslimům s obušky. Protestující odpověděli házením kamenů a spálením šesti vozidel. Téměř tucet policistů – včetně dvou vyšších důstojníků – bylo zraněno při hromadném násilí.

Masivní protesty vypukly v Dillí, Kalkatě, Solanpuru a Hajdarábádu kvůli poznámkám o proroku Mohamedovi, které vedly ke globálnímu rozhořčení:

A pak jsou tu bojkoty:

Nyní muslimové volají po tom, aby byla oběšena:

Zdá se, že nizozemský poslanec Geert Wilders je jediný, kdo tuto ženu obhajuje:

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden