WEF chce vymýt mozky studentům v Metaverzi (video)
RSS

WEF chce vymýt mozky studentům v Metaverzi (video)

Poslušní otroci, kteří tráví celé dny doma, přátele mají jen virtuální a prakticky 24 hodin denně – včetně doby spánku – tráví v onom virtuálním světě. Tak přesně taková je představa nejen WEF, ale také dalších globalistů v čele s firmou Meta (dřív Facebook).
Do virtuálního světa by chtěli globalisté přestěhovat děti a mládež, takže žádné školy, žádný školní kolektiv, koníčky, sporty (vyjma těch virtuálních), žádná skutečná dovolená (vyjma té virtuální) a zřejmě i žádné skutečné vztahy, z nichž by mohli vzejít potomci (z těch virtuálních samozřejmě nevzejdou).
Nikdo nebude žít vlastní život, ten budou všichni žít jen skrze své avatary. A hlavní efekt toho všeho? Údajně to ušetří klima. Takže opět zde máme nám již dobře známé sledování uhlíkové stopy a boj proti CO2 a údajné změně klimatu, která je ve skutečnosti smyšlenkou těch, kdo se snaží všechny ty šílenosti prosadit. Další způsob nejen vymývání mozků, ale také depopulace…
Světové ekonomické fórum (WEF) oznámilo, že převezme vedoucí úlohu v „Metaverzi“ a představí  svět, který se bude využívat k výuce studentů z domova, aby se zastavila změna klimatu.
Podobně jako zakladatel WEF Klaus Schwab říká, že napadá „parlamenty“ národů po celém světě, tak WEF také říká, že Metaverse musí proniknout do vzdělávacích systémů v globálním měřítku.
„Technologický pokrok pronikl do většiny odvětví a změnil je administrativně nebo v poskytování služeb. Transformace však stále potřebuje další technologický pokrok, aby transformovala vzdělávání. Pronikání do vzdělávacích systémů s těmito pokroky je stále naléhavější,“ píše se v  článku  na Světovém ekonomickém fóru.
Podle WEF je tato „infiltrace vzdělávacích systémů“ nezbytná pro splnění klimatických závazků pokryteckých globalistických vůdců, kteří loni letěli soukromými letadly na klimatickou konferenci COP26.
WEF tvrdí, že digitalizace vzdělávacího systému nějakým způsobem učiní vzdělání dostupnějším – nic není údajně tak levné jako vysoce výkonný notebook za 1 500 dolarů s VR (virtuální realita) a headset VR za 500 dolarů (mimochodem, kdo si může dovolit utratit – má-li např. 3 děti – za toto vše 6 tisíc dolarů?). Současně se údajně snižuje znečištění uhlíkem způsobené výrobou učebních materiálů, jako jsou učebnice a tužky.
Tvrdí také, že virtuální realita „umožňuje studentům ponořit se do interaktivního zážitku, kde mohou vidět výsledky svých akcí z první ruky. Ve spojení s Metaverzí mohou studenti a učitelé komunikovat a vyměňovat si mezi sebou informace, zatímco  překonávají prostorová a časová omezení. Koneckonců mohou konsolidovat dříve získané znalosti a aplikovat dovednosti získané prostřednictvím konvenčního e-learningu,“ pokračuje WEF.
Pro ty, kteří nevědí, Metaverse je mizerná kopie avatara VRChat a Nintendo Wii s některými dalšími funkcemi Facebooku vyvinutými týmem Marka Zuckerberga, aby rozšířila Facebook mimo oblast sociálních médií a sběru dat.

Kupodivu se zdá, že WEF věří, že VR nějakým způsobem podporuje zkušenost s učením, zatímco každý, kdo má dospívajícího syna, vnuka nebo mladšího bratra s náhlavní soupravou VR, může potvrdit opak – vše o VR je rušivé.
WEF také uznává, že „VR nějakým způsobem omezuje lidskou interakci, pokud není adekvátně monitorována a implementována řízeným programem, a může vést k izolaci mezi mladšími generacemi.“
V článku nazvaném „ Nová iniciativa k vybudování spravedlivého, interoperabilního a bezpečného světa Metaverse “ WEF oznámilo svůj záměr spolupracovat s Metou na Metaverzi ve spolupráci s několika hlavními hráči, včetně HTC Corporation, Microsoft, Sony Interactive Entertainment, Magic Leap, Inc. a The Lego Group, CJ Corporation, Animoca Brands, Somnium Space a Walmart Inc, který má mimochodem senior viceprezidenta a hlavního poradce pro digitální občanství.
Bez ohledu na to, co si myslíte o virtuální realitě – zda je to jen specializovaná platforma pro hraní her nebo něco většího – je jasné, jak ji Světové ekonomické fórum zamýšlí použít: sledovat a kontrolovat vzdělávání po celém světě a převzít důležitou vedoucí roli při formování mysli dospělé populace zítřka.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden