V polovině se má vrátit covid a nová omezení, odhalil americký úředník
RSS

V polovině se má vrátit covid a nová omezení, odhalil americký úředník


Informátoři z TSA a pohraniční hlídky upozornili Infowars, že Bidenova administrativa připravuje půdu pro úplné uzamčení Covid, které začne s postupnými omezeními, jako je maskování zaměstnanců TSA, v polovině září. (Foto: Youtube / Infowars)









První zdroj, vysoce postavený úředník TSA potvrzený a známý Infowars, se obrátil na Infowars a citoval úterní schůzku, na níž bylo manažerům TSA sděleno, že se dokončují nová memoranda & politiky, které znovu zavedou maskování, a to počínaje zaměstnanci TSA a letišť již v polovině září.



Úředník TSA rovněž uvedl, že příští týden obdrží nové pokyny, jak se bude politika stupňovat: do poloviny října budou masky vyžadovat piloti, letecký personál, cestující a návštěvníci letišť.




Ruský generál naznačil, že USA pomohly vytvořit covid-19 a možná plánují novou pandemii

Poté, co jsme se dozvěděli od manažera TSA, se Infowars obrátil na náš důvěryhodný zdroj z pohraniční stráže, který je rovněž manažerem. Tento zdroj potvrdil, že stejné směrnice dostala i pohraniční hlídka.



Bylo jim řečeno, že není otázkou „zda“, ale „kdy“ se oficiální počty Covidů opět zvýší a že do poloviny října očekávají návrat k politice nuceného maskování, kterou Bidenova administrativa dříve jen neochotně ukončila po masivním nátlaku.



Oběma informátorům bylo řečeno, že toto zavádění bude probíhat současně s novou „variantou“ hysterie Covid, o níž tento týden informovala MSM.




Americký senátor: Pandemie covidu-19 byla „předem naplánována elitami“

Analýza Infowars je jasná: načasování tohoto nového zavádění je ideální pro to, aby rozpolcená Bidenova administrativa znovu uvedla zemi do stavu občanské nouze, a dokonce do stanného práva, aby dále rozdělila a zmátla veřejnost a pokročila v největším vměšování do voleb v historii.



Alex Jones již mnohokrát varoval, že tento systém přinese zpět biomedicínskou tyranii. A spuštění této nové krize v září umožní nahromadění kontroly, která by umožnila použití korespondenčních volebních lístků pro příští prezidentské volby.



Připomeňme, že korespondenční hlasování rozhodlo o Bidenově vítězství v minulých volbách.




Je to venku. Šílené informace, jak si americká vláda objednala covid podvod

Nyní víme, že výluky v Covidu byly mezinárodní psychologickou válečnou operací řízenou ministerstvem obrany a Pentagonem.



Země po celém světě realizovaly kampaně strachu pro politické účely a k prosazení experimentálních snímků.



Tentokrát se však masy lidí probudily a poznaly globalistickou učebnici dobývání a možná nebudou tak vnímavé k hysterii MSM.




Tančící sestry covid-19, nyní přecházejí na novinku změnu klimatu

Jednoduše řečeno, Deep State začíná být zoufalý a chová se jako zvíře zahnané do kouta.




TSA whistleblower tells Alex Jones that masks are coming back in September and full blown covid lockdown protocols will be in place by December. pic.twitter.com/FqORaUyIgv — Stew Peters (@realstewpeters) August 19, 2023
Zdroj: infowars.com
Článek V polovině se má vrátit covid a nová omezení, odhalil americký úředník se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden