Francie: Tlupa muslimů vtrhla do bytu mladého páru s malým dítětem, mladé manžele zbili a byt zcela vyplenili
RSS

Francie: Tlupa muslimů vtrhla do bytu mladého páru s malým dítětem, mladé manžele zbili a byt zcela vyplenili

Kemal, Mehmet, Karim, Azgan, Osmon, Korab… Jsou-li známa křestní jména pachatelů, pak ani nepotřebujeme další indicie k tomu, aby bylo jasné jací „mladíci“ vtrhli do bytu mladých manželů s malým dítětem. Případ, který rozhodně není v dnešní multikulturní Francii nijak ojedinělý. Případ, který je jen dalším potvrzením faktu, že ve Francii již občanská válka dávno probíhá.
A aby byl přechod do chalífátu úspěšný, bylo zapotřebí zfalšovat volby, aby byl v čele i nadále Macron, který má lví podíl na tristním stavu současné Francie. Ostatně, muslimové jsou zatím i jeho voliči.
K otřesnému útoku došlo 1. května brzy ráno v Ars-sur-Moselle. Dvě minuty, během nichž šest „mladíků“ s kapucí nebo částečně maskovaných, vyzbrojených baseballovými pálkami, mačetou a slzným plynem, zcela vyplenilo byt mladého páru a jejich teprve čtyřměsíčního dítěte. Případ měl být projednán již 13. května.
Vzhledem k tomu, že obžalovaní požádali o čas na přípravu své obhajoby, byli až do slyšení uvězněni. Všichni musí vysvětlit domácí invazi, brutální násilí vedoucí k 9 dnům pracovní neschopnosti otce a 10 dnům léčby jeho partnerky, ale i násilí proti malému dítěti.
Nemluvě o krádeži klíčů od obou vozidel obětí a zničení jejich majetku. Zatímco většina obžalovaných ve věku od 19 do 23 let je soudnímu systému neznámá, dva z nich jsou recidivisté.
Výkřiky mladé matky přivedly hordu útočníků k útěku. „Z vyšetřování vyplývá, že pachatelé tohoto řádění si spletli byt,“ připomíná vyšetřovatel.
„Jejich jediným cílem bylo zlomit a zranit,“ vysvětluje otec rodiny. „ Můj život už nikdy nebude jako dřív. Nežádám o laskavost nebo empatii, ale o trochu respektu,“ pokračuje jeho partnerka.  
Obžaloba poukazuje na četná zapírání a změny verzí obžalovaných. Každý se snaží zachránit si svou kůži, ale bylo dokázáno, že do útoku byli všichni obžalovaní zapojeni. „Pro Kemala, Mehmeta, Azgana a Harise je vyžadováno 24 měsíců vězení, z toho 12 s podmínkou na 2 roky. Pro dva spolupachatele – recidivisty, Osmona a Koraba, vyžaduje žalobce 24 měsíců, z nichž 10 by mělo být podmíněně.
Shrneme-li to, tak pokud skutečně dostanou zmíněné tresty, tak velmi brzy mohou svůj čin zopakovat i někde jinde, případně se mohou pomstít manželům, kteří jejich řádění nahlásili. Těm tak nejspíš nezbývá než se odstěhovat nejen z bytu, ale i z města, kde by mohli kdykoli na násilníky narazit…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden