Ne válka na Ukrajině, ale tito dva chamtiví správci aktiv způsobují závratně vysokou inflaci (video)
RSS

Ne válka na Ukrajině, ale tito dva chamtiví správci aktiv způsobují závratně vysokou inflaci (video)

Kdo není úplně hluchý, slepý a nežije odtržený od reality, ten musel zaznamenat, že snahy o vytvoření ne „pouze“ inflace, ale zřejmě dokonce hyperinflace, zde probíhají již více než dva roky. Cílem je splnění plánů Velkého resetu (resp. Agendy 2030, kterou podepsala drtivá většina zemí světa), podle nichž by „plebs“ neměl nic vlastnit a vše by se mělo sdílet.
Ovšem zavedení takové společnosti si vyžaduje i patřičné kroky, které většinu společnosti zlikvidují finančně, ale část také fyzicky, jak napovídá neuvěřitelně zvýšená úmrtnost zejména v západním světě. Pokud jste pochopili systém, jakým současný svět funguje, pak je vám jasné, že svět řídí hrstka lidí, která plně ovládá své slouhy ve vládách.
Politici, které si nevědomý lid sám volí, pak oddaně jezdí na různé srazy pro instrukce, podle nichž poté konají. Pokud znáte známou „pyramidu moci“, tak jen málokdo přesně ví, kdo je na jejím vrcholu. Ovšem jisté je, že to jsou přesně ti, kdo ovládají dvě investiční společnosti, ovládající všechny uvedené loutky. Těmi společnostmi je BlackRock a Vanguard. Detailněji jste si o nich mohli přečíst zde nebo zde .
Na ty, kdo ovládají politiky, ale dokonce i ty, kdo podávají instrukce (Schwab, Gates, Kerry apod.), mají přímý vliv právě tyto korporace, což detailněji osvětlil chorvatský europoslanec Kolakušič.
BlackRock, Vanguard a State Street spravují aktiva v hodnotě více než 15 trilionů dolarů. To je více než trojnásobek rozpočtu Spojených států a více než HDP Číny, říká europoslanec Mislav Kolakusić ve videovzkazu , který byl během několika dní zhlédnut více než 100 000krát.
Tito správci aktiv mají zájmy ve všech velkých farmaceutických společnostech, médiích, výrobě zbraní a bankách. Řídí nejen téměř všechny velké společnosti, ale také globální ekonomiku, podle poslance Evropského parlamentu.
To je činí nejmocnějšími na světě, mají vyšší moc než kterýkoli prezident nebo premiér. Skutečnost, že se potýkáme s prudce rostoucí inflací, která stále nejvíce postihuje běžné občany, není ekonomickým jevem, ale výsledkem nenasytné chamtivosti majitelů těchto správců aktiv, kteří stanovují ceny, tvrdí Kolakusić.

„Prozkoumejte společnosti všech velikostí a zjistíte, že BlackRock a Vanguard patří mezi největší akcionáře. Ostatní akcionáři jsou často také v rukou společností BlackRock a Vanguard, které jsou také úzce propojeny. Za tímto vším je jen několik lidí, možná dokonce jen jedna osoba,“ říká poslanec Evropského parlamentu.
„Za Facebookem, Instagramem, WhatsAppem, YouTube a Googlem stojí BlackRock a Vanguard. Za společnostmi Pfizer, Moderna a Johnson & Johnson stojí Společnosti BlackRock a Vanguard. Mají většinový podíl v šesti z 10 největších farmaceutických gigantů. Těchto šest společností dosáhlo v roce 2021 kombinovaného obratu 243 miliard dolarů.
BlackRock a Vanguard mají většinový podíl ve všech společnostech, které vyvinuly vakcíny proti covidu, zjistil Kolakušic. Média se také za posledních 30 let pomalu, ale jistě stala kořistí těchto správců aktiv.
Takové střety zájmů vedly lidi k masové nedůvěře k médiím. Stovky televizních kanálů šíří zprávy, které dělají lidé, kteří vydělávají miliardy například na vakcínách proti covidu nebo na zbraních.
Peníze vždy skončí ve stejných kapsách. Obnovitelné zdroje energie, potravinářský průmysl, zbrojní průmysl, cestovní ruch, letectví, bankovnictví a tak dále. Mělo by být jasné, kdo vládne světu a kdo činí všechna důležitá rozhodnutí, od válek po pandemie,“ uzavírá poslanec Evropského parlamentu.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden