USA jsou za hranicí bankrotu a chystají řízenou demolici, co přivodí novou anti-utopickou budoucnost
RSS

USA jsou za hranicí bankrotu a chystají řízenou demolici, co přivodí novou anti-utopickou budoucnost

Generální ředitel novozélandské technické společnosti Kim Dotcom udělal kalkulace vládního dluhu Spojených států a  tweetnul o tom hrozbu , kdy říká, že je to možná ta nejdůležitější hrozba, jakou kdy pronesl.
Kim vysvětluje, že americké výdaje a dluh se dostaly do nekontrolovatelné spirály a vláda ty peníze, které potřebuje, může získat jen tiskem jejich ještě většího množství, což znamená, že hyperinflace je zaručena.
Říká, že tak to trvá už desítky let a že neexistuje způsob, jak to napravit a že USA to tak dlouho procházelo jen proto, že americký dolar je světovou rezervní měnou.
Když americká vláda tiskne biliony, tak tím olupuje jak Američany, tak celý svět v rámci toho, co nazval největší krádeží historie.

Obrázek: Rozpočtové deficity USA
Říká, že celkový dluh USA je 90 bilionů $, což je dohromady se 169 biliony amerických nefinancovaných závazků 259 bilionů, takže 778 000 $ na amerického občana čili 2 067 000 $ na amerického daňového poplatníka.
V současnosti hodnota všech aktiv v USA dohromady: všech pozemků, nemovitostí, všech úspor, všech společností, všeho, co mají všichni občané, podniky, právní osoby a státní majetek dohromady tvoří 193 bilionů dolarů.
(Roku 2020 byl globální HDP 84,71 bilionů $, z toho USA 20,94 bilionů $.)
Náš celkový dluh 259 bilion $ mínus naše celková čistá hodnota 193 bilionů $ se rovná záporným 66 bilionům dluhu a závazku poté, co se každé aktivum z USA prodá.
Takže i kdyby se USA podařilo rozprodat aktiva za současnou hodnotu, což není možné, stejně by byly zbankrotované.

Obrázek: Šílený tisk nových dolarů v posledních letech
Což je okamžik, kdy přichází ‚Velký restart‘ a on se ptá: „Je to řízená demolice globálních trhů, ekonomik a světa, jak ho známe? Posuv do nové antiutopické budoucnosti, kde elity jsou pány nad otroky bez kosmetiky demokracie?“
Uvádí, že svět se v posledních letech natolik změnil, že už nic nevypadá, že by dávalo smysl.
Vidí nestoudnou korupci a do očí bijící propagandu z médií a erozi našich práv, ale nevidí nic, k čemu by to všechno směřovalo, a svou hrozbu zakončuje otázkou: „Jaké bude závěrečné dějství?“
Jak říká Harrison Smith z American Journal: „Je to pyramidová hra. Lidé páchající tuto pyramidovou hru mají pod kontrolou vše. Ti obětují lidstvo, aby ten svůj systém udrželi.
„Světová ekonomika kolabuje, systém dodávek potravin se rozbíjí, energie, na kterých závisíme, abychom udrželi civilizaci, se omezuje a eliminuje, a budou nás nutit k Velkému restartu, v němž nebudeme už nic vlastnit.“
Bývalý akciový investor pro BlackRock Ed Down si myslí, že celá ta COVIDOVÁ šaráda byla vytvořená k zakrytí finančního kolapsu a že nové lockdowny přichází ve snaze o zmírnění nevyhnutelných násilností a chaosu, který se dá čekat, že v ulicích zažijeme.
Rovněž jsme viděli, jak si také Dr. Mike Yeadon, bývalý viceprezident Pfizeru, myslí, že COVID a ta smrtnost je zosnované hry ke zrežírování kolapsu státních měn, aby se přivodil Velký restart a zavedly se programovatelné digitální měny centrálních bank (CBDC) k dosažení naprosté kontroly nad populací, v níž si lide nebudou moci kupovat jídlo atd., pokud jim to algoritmus nedovolí, a nežádoucí budou moci být prostě vyhladověni k smrti prostřednictvím umělé inteligence.


TYLER DURDEN
The post USA jsou za hranicí bankrotu a chystají řízenou demolici, co přivodí novou anti-utopickou budoucnost first appeared on .


Nejčtenější za týden