Salvini chce nechat vykastrovat násilníky!
RSS

Salvini chce nechat vykastrovat násilníky!



S příchodem barbarů do Evropy, se rozšířila oblíbená kratochvíle a tím je skupinové znásilnění…
“Pokud znásilníte ženu nebo dítě, máte zjevně problém: trest vězení nestačí, zasloužíte si být vykastrován.”  řekl  Salvini. “Předneseme návrh zákona naší strany Lega o chemické kastraci do parlamentu a budeme požadovat, aby se jím zabýval výbor, aby se hlasovalo o návrhu zdravého rozumu a co nejdříve jej prošel.”  řekl  Salvini.
V reakci na brutální skupinové znásilnění na Sicílii začala národně-konzervativní strana  „Lega“  exministra vnitra Mattea Salviniho (nyní ministr infrastruktury a místopředseda vlády Itálie) sbírat podpisy pod nový zákon. Má stanovit, že vedle trestu odnětí svobody lze pro odsouzené sexuální delikventy použít i chemickou kastraci. Používá se lék, který po dobu podávání potlačuje pohlavní hormon testosteron.

V Palermu na začátku července znásilnilo 19letou ženu sedm  „mladíků“,  zločin rozvířil celou Itálii. Podle žalobce chaty a videa obviněných z mobilních telefonů naznačují, že muži považovali skupinové znásilnění za druh zábavy. Poté spolu šli do restaurace, jako by se nic nestalo. Salvini iniciativu podporuje a řekl, že tresty ve vězení v takových případech často nestačí.
 
Autor: Redakce, Praha, ČR, 24.8.2023
 
Zdroj:


https://www.stol.it/artikel/chronik/palermo-7-festnahmen-nach-gruppenvergewaltigung-habe-mein-leben-zerstoert

The post Salvini chce nechat vykastrovat násilníky! first appeared on Raptor TV .


Nejčtenější za týden