Generální ředitel společnosti Pfizer je nyní nejlépe placeným farmaceutickým manažerem na světě
RSS

Generální ředitel společnosti Pfizer je nyní nejlépe placeným farmaceutickým manažerem na světě


A za to může samozřejmě poděkovat zejména všem, kdo rádi nastavili své rameno pro takzvané „Covid vakcíny“ a samozřejmě nelze nezmínit i zkorumpovanou šéfku EK Ursulu von Lejno, která s nadšením objednala hned 10 dávek pro každého občana EU.
I jí jistě vděčí za nesmírný nárůst svého již tak tučného konta. A samozřejmě nelze zapomenout ani na neméně zkorumpované politiky národních vlád a rádoby odborníky. I těm může Albert Bourla děkovat za rekordní nárůst jeho bohatství.
Albert Bourla , notoricky známý prodejce hadího oleje a koňský lékař, je nyní jako generální ředitel společnosti Pfizer nejlépe placeným manažerem v celém farmaceutickém průmyslu.
Bourlova celková kompenzace v loňském roce dosáhla astronomických 33 milionů dolarů. Od roku 2019 vydělal téměř 100 milionů dolarů. 
Bourla navíc prodejem akcií Pfizeru vydělal desítky milionů. Koncem loňského roku prodal 222 328 akcií společnosti Pfizer a získal přes 6 milionů dolarů. Ve firmě stále drží kolem čtvrt milionu akcií.

Bourla jako generální ředitel společnosti Pfizer od roku 2019 spolupracoval nejprve s Trumpovou a později s Bidenovou administrativou (stejně jako s bezpočtem dalších vlád) na ukradení miliard dolarů z pokladen desítek národních vlád uzavíráním obchodů, v rámci kterých Pfizer poskytl „vakcíny zdarma“ se všemi náklady přenesenými na daňové poplatníky, nikoli na  společnost  Pfizer.
Kromě toho veškeré zisky z vakcín šly přímo společnosti Pfizer, což farmaceutickému gigantu přinášelo rekordní zisky rok co rok.
Téměř všechny zisky společnosti Pfizer od začátku hysterie Covid pocházejí z injekcí mRNA a koňských pilulek, které se prodávají pod značkou Paxlovid. Bez Covid-19 by společnost Pfizer od roku 2019 nedosáhla čistého zisku.
Výměnou za miliardy dolarů z peněz daňových poplatníků měl Pfizer dodat imunizující a účinný lék, který by zastavil šířící se nachlazení.
Společnosti Pfizer se podařilo oklamat masy statistickými chybami a přímými podvody. Aby dále propagoval vakcínu Pfizer, Bourla se často uchýlil ke klamavým marketingovým praktikám a běžně nepravdivě tvrdil, že vakcína Pfizer mRNA byla jakýmsi lékem na covid.
A dokonce tvrdil, že jeho takzvaná „vakcína“ je 100% účinná – tedy již se po ní nenakazíte a nemoc nebudete roznášet:

Už tehdy však věděl, že je to lež . Jenže přesto Bourlu žádný „ověřovatel faktů“ nenazval dezinformátorem. A bodejť by tak činil, když tito „ověřovatelé faktů“ jsou mimo jiné sponzorováni také Pfizerem.
Nejen, že tedy jejich „vakcína“ nepřináší žádné výhody a ani prokazatelně nezastavuje nachlazení, ale má také nebývalé portfolio vedlejších účinků.



Bohužel, Bourla není zdaleka jediným farmaceutickým manažerem, který vydělává velké peníze prodejem produktů z hadího oleje.
Stéphane Bancel, generální ředitel společnosti Moderna, se během éry Covid-19 stal miliardářem:





Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Generální ředitel společnosti Pfizer je nyní nejlépe placeným farmaceutickým manažerem na světě se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden