Takzvaní „vědci“ už roky diskutují o úpravě lidského genomu jako prostředku k řešení „změny klimatu“ (video)
RSS

Takzvaní „vědci“ už roky diskutují o úpravě lidského genomu jako prostředku k řešení „změny klimatu“ (video)


Jak již víte, tak klimatická agenda se globalistům hodí jako prostředek k prosazování jakéhokoli cíle.
Stojí za vyvlastňováním, zaváděním 15minutových a chytrých měst, postupnou razantní změnou jídelníčku (přechod od masa k náhražkám a hmyzu), přechodem na tzv. „oběhovou ekonomiku,“ postupným zákazem využívání fosilních paliv a mnoha dalšími restriktivními politikami.
A jak se ukazuje, tak ve jménu „změny klimatu“ takzvaní „vědci“ dokonce zamýšlí upravovat lidský genom…
Na světovém vědeckém festivalu v roce 2016 panelista otevřeně diskutoval o využití genetického inženýrství u lidí k boji proti „změně klimatu.“ Uvedl dva příklady toho, jak by úprava lidského genomu mohla omezit „změnu klimatu.“
„Změna klimatu je opravdu velký problém – ve skutečnosti nevíme, jak jej vyřešit. Ale ukázalo se, že můžeme použít lidské inženýrství k boji proti změně klimatu,“ řekl Dr. Matthew Liao.
Dr Liao, filozof a bioetik, komentoval během diskuse na Světovém vědeckém festivalu v roce 2016 s názvem: „ Život v našem obrazu – etika pozměňování lidského genomu“:

Výkonné nové genetické nástroje vědcům umožňují pozměnit DNA jakéhokoli organismu – testy na lidských embryích již probíhají. Ještě ambicióznější jsou syntetičtí biologové, kteří jsou na pokraji vytvoření genetického materiálu pro živý organismus od nuly a jejichž dlouhodobým cílem je plně syntetický lidský genom.
Díky odvážným slibům o odolnosti vůči nemocem a kontrole lidské evoluce tento výbušný pokrok vyvolal etickou debatu. Pokud přepíšeme svůj kód života, jak přepíšeme kód, podle kterého žijeme?
Life in Our Image – The Ethics of Human Genome Alteration , World Science Festival, 16. prosince 2016

V nedávno zveřejněném videu ředitele College of Global Public Health Center for Bioethics na New York University  Dr. Matthew Liao ve svém projevu na World Science Festival 2016 otevřeně obhajuje umělé vyvolávání alergie na červené maso v celé lidské populaci pomocí analogu molekuly Algha-Gal nalezené v klíštěti Lone Star.
„Lidé jedí příliš mnoho masa. A kdyby omezili spotřebu masa, opravdu by to planetě pomohlo,“ řekl Dr. Liao ve videu níže.
„Ale  lidé nejsou ochotni vzdát se masa . “ Někteří lidé jsou ochotní, ale jiní – mohou být ochotní, ale mají slabou vůli. Říkají: ‚Tento steak je prostě příliš šťavnatý. Nemohu to udělat‘. Mimochodem, já jsem taky jeden z nich.
No, tady je myšlenka. Ukázalo se, že o těchto intolerancích víme hodně… Já mám třeba intoleranci mléka. A někteří lidé nemohou jíst korýše. Takže možná  pomocí lidské technologie dokážeme, že nebudeme moci tolerovat určité druhy masa, určité hovězí bílkoviny…
Existuje klíště, klíště Lone Star, které, když vás kousne, způsobí alergii na maso…  Takže to je něco, co můžeme udělat s lidským inženýrstvím . Prostřednictvím lidského inženýrství můžeme potenciálně řešit opravdu velké problémy ve světě.“

Tato úroveň malignity – otevřený záměr vyvolat autoimunitní onemocnění u lidí bez jejich souhlasu na úrovni populace – je téměř nevyslovitelná.
Na stejném fóru Liao obhajoval „zpracování“ lidí, aby se stali tak malými, že by nás kočky mohly sežrat. Tento nápad má být údajně opět realizován ve prospěch „změny klimatu.“

Pokud by tito psychopati uspěli v tomto a v jakémkoli z jejich mnoha dalších bioinženýrských projektů pod rouškou veřejného zdraví, v boji proti „změně klimatu“ atd., pak by to bylo něco, co si Dr. Mengele nedovedl představit ani ve svých nejdivočejších snech.
Toto je válka. Nyní nutně potřebujeme Norimberk II. Lidé jako Matthew Liao nejsou normální odborníci, jak nám tvrdí. Musí být klasifikováni jako nepřátelští bojovníci a postaveni před vojenské soudy .
Nevím, jak to bude politicky vymahatelné, vzhledem k vysoce kontrolované a naprosto kompromitované politické mašinérii v USA a na celém Západě,  který, slovy Klause Schwaba, „prostupuje“ WEF .

 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Takzvaní „vědci“ už roky diskutují o úpravě lidského genomu jako prostředku k řešení „změny klimatu“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden