„Jste příliš hloupí na to, abyste mohli volit,“ myslí si člen WEF a poradce Billa Gatese (video)
RSS

„Jste příliš hloupí na to, abyste mohli volit,“ myslí si člen WEF a poradce Billa Gatese (video)


V nechvalně známém světovém ekonomickém fóru najdete diktátory všeho druhu – a z celého světa. V minulosti jste zde již některé z nich poznali – od Klause Schwaba až po Yuvala Harariho.
Všichni mají podobné „ideály“ a všichni si také myslí, že ostatní jsou jen podřadný plebs a oni sami jsou „elita.“
Už dlouho jim vadí, že může jen tak volit každý, kdo je dospělý s svéprávný.
Nicméně podobné nápady na jistou redukci voličů stále častěji padají z hlav také pisálkům z našich korporátních médií.  Ti nám již nějakou tu dobu podsouvají, že důchodci by neměli volit, zatímco mladí třeba už v 15 letech by tu možnost mít měli.
Jistý člen WEF (a také poradce Billa Gatese) pro změnu  navrhuje zavést podobný systém výběru voličů, jaký se využívá například v USA při výběru soudní poroty…
Adam Grant je plodný přispěvatel WEF, jehož příspěvky jsou příliš četné na to, aby je bylo možné uvádět jednotlivě.

Jste příliš hloupí na to, abyste volili, vysvětluje Adam Grant- a tvrdí:

„Úředníci tvrdě pracovali, aby ochránili volby a zajistili občanům jejich integritu. Ale pokud chceme, aby veřejná funkce měla integritu, možná bychom měli volby úplně zrušit.

Pokud si myslíte, že to zní antidemokraticky, zamyslete se znovu. Staří Řekové vynalezli demokracii a v Aténách bylo mnoho vládních úředníků vybráno tříděním – náhodným losováním ze skupiny kandidátů. 
Ve Spojených státech již používáme verzi loterie pro výběr porot. Co kdybychom udělali totéž se starosty, hejtmany, zákonodárci, soudci a dokonce prezidenty?


Grant obhajuje „náhodný výběr“ úředníků ze „skupiny kandidátů.“
Kdo tvoří seznam kandidátů? Kdo je zahrnut do  výběru? Grant zůstává v této otázce vágní, ale můžeme spekulovat. Skupinu by tvořili již nevolení „strážci naší demokracie“; náhodně by byli vybráni pouze lidé, kteří jsou pro ně přijatelní.
Tedy například zástupci různých neziskovek nebo dlouhodobě prověření poslušní řadoví občané.
Grant dokonce vysvětluje, že ti, kteří chtějí být zahrnuti do výběru, by museli být prověřeni:
„Představte si, že v Americe by každý, kdo by chtěl být v „poolu“, musel projít zkouškou občanství – stejným standardem jako imigranti žádající o občanství.“
Jisté je, že ti, kdo nevěří ideologiím propagovaným WEF, by nebyli způsobilí pro „pool“ a neprošli by testem občanství. Nechceme přece, aby skeptici podkopávali naši demokracii! 
Pokud vás, milí čtenáři, zajímá, kdo zajišťuje, že „náhodný výběr“ je skutečně náhodný, pak nejste sami!
Grant je hlavním poradcem amerického ministerstva obrany, Googlu a nadace Billa a Melindy Gatesových. Berte ho proto vážně, stejně jako výše uvedené organizace, které berou vážně jeho rady. On to myslí vážně.
A to, co se chystá pro USA, se chystá i pro všechny země „hodnotového Západu.“ Tedy i pro lokajsky oddané země pod kuratelou fašistické EU.
Představte si úspory, říká Grant:
„Přechodem na třídění by se dalo ušetřit spoustu peněz. Samotné prezidentské volby v USA stojí více než 14 miliard dolarů. A pokud neprobíhá předvolební kampaň, nefinancují ji ani žádné zvláštní zájmy.“
WEF to se zrušením hlasovacích práv myslí vážně.
Je výše uvedené tvrzení jen bláznivý jednorázový názor? Ne tak docela!
V tomto videu Klaus Schwab diskutuje o myšlence použití „preskriptivního režimu“ k vytvoření vůle voličů a zřeknutí se hlasování:

WEF považuje politické systémy s konkurenčními politickými stranami za „toxické“ a diskutuje o „politické detoxikaci“, tedy zrušení stranické soutěže a zachování jednotné názorové linie:

Tři způsoby, jak se politici mohou vyhnout politickým rizikům zeleného přechodu.  zdroj
 


Výše uvedená sociální agenda se již zavádí v osmi zemích, jak je podrobně uvedeno v článku výše.

 


Tito radikálové si představují budoucnost „bez stranické politiky“, tedy s jedním politickým názorem, s „detoxikovaným“ diskursem a s vůdci vybranými ze skupiny kandidátů prověřených WEF.
Diskurz bude bez nežádoucích „dezinformací,“ i když nechtěné dezinformace budou pravdivé.
Prostí lidé, jako vy a já, si nezaslouží hlas, protože jsme považováni za „toxické“ a neschopné vybrat si naše budoucí slavné vůdce.
WEF to umí lépe!

 




Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek „Jste příliš hloupí na to, abyste mohli volit,“ myslí si člen WEF a poradce Billa Gatese (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden