Bidenova administrativa zavádí LGBTQI program mimo jiné i pro islámské země Afriky a Blízkého východu (video)
RSS

Bidenova administrativa zavádí LGBTQI program mimo jiné i pro islámské země Afriky a Blízkého východu (video)


V 11 islámských zemích platí za homosexualitu trest smrti a v mnoha dalších pak bičování či dlouhé vězení. Podle Koránu je homosexualita nepřípustná a dosud se v žádné muslimské zemi nepodařilo naplno prosadit LGBTQ agendu.
Biden se nyní snaží vnutit chudším zemím – v mnoha případech jde o země islámské – LGBTQI agendu s příslibem úplatků v případě, že se ochotně podřídí. To jistě islámské země, kterých se plánovaná indoktrinace týká, pořádně naštve…
Americká agentura pro mezinárodní rozvoj (USAID) doporučila nové pokroky a programy LGBTQ pro své 100+ lokality po celém světě, podle nového politického rámce zveřejněného ve středu.
USAID  si klade za cíl podporovat pro-LGBTQ politiky a zvyšovat přítomnost LGBTQ „programování“ prostřednictvím svých misí po celém světě, které  zahrnují  Afriku, Jižní Ameriku a Blízký východ,  podle  „LGBTQI+ inkluzivní rozvojové politiky“ do roku 2023.
Tyto programy zahrnují jmenování vůdců „kontaktních míst“ LGBTQ, integraci „inkluze“ LGBTQ do reakce na krize a spolupráci se zahraničními místními skupinami LGBTQ s cílem ovlivnit a řídit politiku.
USAID považuje pokroky pro-LGBTQ za „důvod k opatrnému optimismu“ a tvrdí, že jsou zapotřebí opatření, která by zabránila cizím národům „ustoupit“, podle rámce.

USAID plánuje řešit tyto mezery různými prostředky, včetně jmenování vůdce „kontaktního místa“ LGBTQ na každé misi, aby pomohl pokročit v inkluzivním rozvoji LGBTQI+, podle rámce.
Lídr bude pracovat a radit Radám pro rozmanitost, rovnost, začlenění a přístupnost (DEIA) a bude v čele úsilí o „kultivaci vztahů“ s místními komunitami LGBTQ.
USAID bude také podporovat „inkluzivní přístupy k humanitární a rozvojové pomoci“, které zdůrazňují „účast, potřeby a kapacity LGBTQI+ jednotlivců v těchto prostředích“ ve snaze omezit krizové události, které je nepřiměřeně ovlivňují.
Jedna část nového rámce USAID podporuje programování mládeže prostřednictvím smysluplného zapojení a jejich přivedení jako spojenců na klíčových rozvojových fórech a v průřezových programových prioritách.
Například USAID upřednostňuje používání přístupu podle věku v programování mládeže.
Během těchto klíčových období mohou mladí lidé potřebovat různou úroveň podpory při sebeidentifikaci své sexuální orientace, genderové identity a vyjádření a pohlavních znaků, protože mládež se může setkat s mnoha problémy, od šikany a násilí ve škole až po ztrátu podpory rodiny doma.

Vedoucí představitelé „kontaktních míst“ USAID budou muset úzce spolupracovat s místními skupinami na řešení potřeb LGBTQ jednotlivců, což zahrnuje „sociální služby a ochranné prostory, které poskytují bezpečnou a soucitnou péči v reakci na újmu,“ uvádí rámec.
Všichni zaměstnanci USAID budou muset dokončit e-modul o inkluzivním rozvoji LGBTQ, který podrobně popíše, jak mohou zaměstnanci více inkluzivně začlenit LGBTQ lidi na „pracovišti USAID“.
USAID varovala, že „neschopnost propagovat LGBTQI+ inkluzivní programování dále marginalizuje LGBTQ skupiny a zvýší riziko sociální nestability a dokonce i konfliktu.“

Floridský poslanec Matt Gaetz spolu s dalšími republikánskými členy Kongresu představil v úterý legislativu, která by zrušila USAID na základě toho, že organizace podporuje levicovou politiku nad skutečnou humanitární pomocí.
„USAID používá dolary z amerických daní k protlačování radikální, levicové ideologie v zahraničí, zacházejíc tak daleko, že podkopává zahraniční vlády, které nepodporují zvrácenou ideologii, kterou zastává,“ uvádí se v legislativě.


 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Bidenova administrativa zavádí LGBTQI program mimo jiné i pro islámské země Afriky a Blízkého východu (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden