Švédsko: Ukrajinské děti byly brutálně zbity Araby
RSS

Švédsko: Ukrajinské děti byly brutálně zbity Araby

Již řada znásilnění či pokusů o ně (mimo jiné v Německu, Švédsku, Rakousku, Francii, Portugalsku…), ale i další napadení v rámci ubytování ve společných azylových zařízeních zažívají Ukrajinci v multikulturní Evropě. Není proto divu, že již na hranicích mnohé Ukrajinky odmítaly nasednout do autobusů směr Švédsko, neboť – jak samy vypověděly – ve Švédsku by se bály víc než doma ve válce.
A zatím se zdá, že Švédsko skutečně nebude zemí zaslíbenou pro Ukrajince, ale spíš pro Araby a černochy. Arabové sami si zřejmě uvědomují, že jiná migrace než muslimská není pro urychlený vznik švédského chalífátu vhodná, což se nestydí dát najevo…
Ukrajinské děti byly v Ronneby  napadeny a brutálně zbity arabským gangem. Jedna z obětí – 12letý chlapec – měla mimo jiné rozbitý nos gangem, který na děti křičel, aby se vrátily domů na Ukrajinu. Zbitý chlapec nakonec skončil v nemocnici.
K incidentu došlo jen několik týdnů poté, co chlapci přišli do Švédska z Ukrajiny.
Ukrajinci hráli fotbal v obytné čtvrti, kde jim byty poskytla Švédská migrační agentura. Pak se objevil agresivní gang asi dvanácti lidí.
„Mluvili arabsky a já hovořím arabsky také, takže jsem rozuměl tomu, co říkali. Začali na sebe křičet: Zničte Ukrajince, zbijte Ukrajince,“ řekl svědek incidentu.
Arabové křičeli, že by se měli vrátit na Ukrajinu. Dva z Ukrajinců, 12letý a 17letý, byli napadeni gangem. Byli sraženi a zbiti. 12letý mladík byl zbit tak silně, že má zlomený nos. Mladým Ukrajincům bylo údajně také vyhrožováno nožem.
Oba bratři byli následně převezeni do nemocnice, kde jim zranění ošetřili.
Ukrajinka, která byla v té době incidentu přítomna, řekla, že přišli do Švédska, aby tam byli v bezpečí, ale že se nyní již neodvažují zůstat v zemi.
„Opravdu to tak má být? Že byste se neměli odvážit jít ven po sedmé hodině večer, protože se bojíte bití? Ani když jsem opouštěla Ukrajinu, nebála jsem se, ale teď se bojím,“ řekla.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden