Nizozemští politici reagují: „Musíme odmítnout WEF, Velký reset a jejich transhumanistickou agendu“ (video)
RSS

Nizozemští politici reagují: „Musíme odmítnout WEF, Velký reset a jejich transhumanistickou agendu“ (video)

V Holandsku je opozice velmi aktivní, dříve pořádala demonstrace proti covidovým restrikcím, nyní proti Velkému resetu. Před časem dokonce opoziční strana vytiskla plakáty , kde na fakt, že vlády jsou jen loutky ovládané globalisty z WEF, upozornila.
Již dlouhodobě se tedy opozice zajímá o tyto otázky, včetně toho, co se odehrává na srazech WEF, kam si vládní politici jezdí pro instrukce (jak jsem již dříve uvedla, za nás byl letos na WEF ministr průmyslu Sikela, „předcovidové“ instrukce si v roce 2019 přijeli do Davosu vyslechnout Babiš s Havlíčkem).
Zatímco ve většině zemí (stejně jako u nás) opozice k tomu, že je vláda přímo ovládána nikým nevolenými (j)elitami mlčí, v Nizozemí tomu tak není. Opozoční strana dokonce před časem interpelovala vládu, aby se dotázala, jaké instrukce v Davosu zástupci vlády – ale i královské rodiny – obdrželi. Odpovědi se samozřejmě nedočkali…
Těšíte se na utopii, kde nic nevlastníte a jíte brouky, kde je čip ve vašem těle spojen se systémem sociálních kreditů, který globální vládě řekne vše, co o vás potřebuje vědět?
Nizozemská strana Forum for Democracy (FvD) již několik měsíců produkuje videa v angličtině o hlavních problémech ohrožujících náš svět. V posledním videu konzervativní strany si politička Simone Kerseboomová dělá legraci ze srazu politiků na podvratném Světovém ekonomickém fóru (WEF). Politička odhaluje nebezpečnou agendu globalistů, kteří se v květnu zúčastnili jejich výročního setkání v Davosu:

Dále již volný překlad videa:
Světové ekonomické fórum, premiérové ​​setkání světové elity, se po dvou letech pauzy díky Covidu uskutečnilo na konci května v Davosu.
Byli tam všichni obvyklí podezřelí, od Billa Gatese dolů. Na programu byly panelové diskuse na nejrůznější témata, včetně omezení svobody tisku, „dezinformací“, transhumanismu, globalizace, energetické transformace a potravinové krize.
Místo, kde světoví lídři debatují o plánech omezit svobodu slova a hlasitě předpovídají ztrátu bohatství a blahobytu pro obyčejné lidi. Nebudeš nic vlastnit a budeš šťastný.
Když si světoví vůdci vychutnávali své šampaňské a steaky, vytvořili plány, jak zajistit, že vy, obyčejní občané světa, budete jíst vegetariánské hamburgery a jiné pokrmy  z tofu, stejně jako hmyz, po zbytek svého života. Vše dobře řečeno. Všechna zvířata jsou si rovna, ale některá jsou si rovnější.
Podporují zbídačení lidí a úplný dohled nad jejich obyvatelstvem ve jménu hlavních náboženství veřejného zdraví a ve jménu boje proti změně klimatu.  Tyto instrukce jsou vydávány vládním vůdcům, kteří mají zastupovat vás i mě. Sníme o stále více globalizovaném světě bez hranic a národních států.
Ministři ze zemí EU fantazírují o armádě EU. Koneckonců, vlajka nošená na rukávu zajišťuje rozdíly.
A poté generální ředitelé hlavních sociálních platforem hovořili o tom, jak kontrolují a cenzurují informace a rozhodují za vás, které informace jsou směrodatné a jaké ne.
Už se nemusíte starat o problematická fakta prezentovaná vaší vládou nebo mainstreamovými médii o Covidu, klimatu nebo imigraci; YouTube, Facebook a Twitter mají vše pod kontrolou.
A co si myslíte o transhumanistické agendě, jejích pokusech normalizovat svět, ve kterém máme všichni implantované čipy, prodávané pod rouškou efektivity, pokroku a zlepšování lidských podmínek, ale který upřednostňuje technologii před povznesením lidstva?
Nevím jak vy, ale já stále preferuji, když můžu myslet sama za sebe.
Davos není vůbec fórum a už vůbec ne světové fórum. Ale sektářský, ideologický a militantní západní klub. Klaus Schwab se chlubí, že jeho žáci napadají vlády mnoha zemí. Koneckonců politici jako Emmanuel Macron a Justin Trudeau byli mladí lídři Světového ekonomického fóra. Nizozemský premiér hrdě nosí své Světové ekonomické fórum do práce každý den.
Schwab v podstatě naznačoval, že je ovládá. A to je velký problém pro politiky a prodemokratické aktéry v Nizozemsku, kteří se snaží bojovat s touto globalistickou agendou. Jak Světové ekonomické fórum stírá hranice mezi soukromými a veřejnými organizacemi, může jít o soukromou organizaci. Světové ekonomické fórum je však hluboce zakořeněno ve veřejných službách zemí po celém světě.
Žádosti poslanců jejich vlastních vlád o přístup k dokumentům zaznamenávajícím výměny mezi veřejnými činiteli a Světovým ekonomickým fórem musí nejprve schválit Světové ekonomické fórum.
To podkopává demokratickou kontrolu parlamentů a je urážkou politické transparentnosti. A pokud to ještě existuje: volili jste tento klub miliardářů, světových politiků a aktivistů?
Já určitě ne.
A těšíte se na utopii, kde nic nedlužíte, kde žerete brouky, kde je čip ve vašem těle propojený se systémem sociálního kreditu, který ví vše, co o vás globální vláda potřebuje vědět? Já se na to netěším..
Ale to je to, co nás čeká, pokud budeme tuto organizaci nadále přehlížet jako nic jiného než síťovou platformu. Naši lídři k nim přišli, aby prodiskutovali právě tyto myšlenky a našli nejlepší způsoby, jak je realizovat doma, prostřednictvím vykonstruovaných a často trvalých krizových situací, ať už jde o pandemii, válku nebo změnu klimatu.
Schwab mluví o velkém resetu pro svět. Místo toho potřebujeme velkou kontrolu reality pro Světové ekonomické fórum a vlády, o nichž tvrdí, že je prostupují.
Nastal čas, aby politici převzali odpovědnost za obranu zájmů svých voličů a kontrolu svých vlád. Je čas, aby se občané postavili a odmítli tento diktátorský pokus shora dolů vytvořit takzvanou utopii vysněnou několika ideologickými autokraty.  Je na čase, abychom odmítli Světové ekonomické fórum a Velký reset a vyzvali naše vlády, aby učinily totéž.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 7 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden