Glosa MM: Bankovní problémy
RSS

Glosa MM: Bankovní problémy


MIROSLAV MACEK
Současná česká zahraniční politika, tedy neochvějná podpora Ukrajiny a Zeleného údělu spolu s výjezdy politiků na Tchai – wan je projevem našeho premiantství (jak říká premiér Fiala) neboli lokajství (jak říkal TGM).
Ruská agrese i rostoucí asertivita hrozí nabourat dosud platný mezinárodní řád vystavěný na dohodnutých pravidlech a spolupráci . V projevu k českým velvyslancům na Pražském hradě to dnes řekl prezident Petr Pavel.
Předpokládám, že měl kupříkladu na mysli spolupráci dle platných mezinárodních dohod se Srbskem, Libyí, Irákem, Afganistánem, Syrií a dalšími zeměmi.
Železniční doprava v některých regionech Polska byla o víkendu narušena kvůli tomu, že někdo vyslal nouzové rádiové signály k zastavení vlaků. V některých případech byla podle polských médií na pozadí signálu slyšet ruská hymna.
Aneb kterak lze vážnou zprávu změnit ve frašku…
Komerční banka, Air Bank, Fio Banka, ČSOB a Česká spořitelna. To jsou banky, které postihly ve středu technické problémy – výpadky měly webové stránky a internetové i mobilní bankovnictví. Bezpečnostní experti Check Pointu uvedly, že za útokem stojí ruská hacktivistická skupina NoName057(16).
Že by byla na pozadí také slyšet ruská hymna?
 

MACEK Miroslav

The post Glosa MM: Bankovní problémy first appeared on .


Nejčtenější za týden