Jan Tománek: Zabije Pfizer slepici, která snáší zlatá vejce?
RSS

Jan Tománek: Zabije Pfizer slepici, která snáší zlatá vejce?

Dnes přináším text kolegy ze Zdravého fóra – MVDr. Jiřího Urbánka, MBA – bývalého manažera farmaceutického průmyslu.







Zdá se, že kolem covidu se zdánlivě nic neděje, ale na pozadí možná běží procesy jak covid situace ještě využít.



Probíhají snahy o zavedení univerzálního covid pasu. Pfizer zažádal o schváleni 4. dávky. WHO chce být nadřazena vládám. Došlo k posílení pravomocí EMA. V ČR se náměstkem ministra se stal člověk provázaný s farmaceutickým průmyslem. Nakupují se miliony dávek původních vakcín. Pfizer uvede na trh antivirotikum Paxlovid.



Lze se domnívat, že jen 2. tento booster (čtvrtá dávka) pro omezenou část populace a antivirotikum nebude dostatečně naplňovat touhu po zisku, když by se dalo vytěžit mnohem víc. Z pohledu bývalého manažera ve farmaceutického průmyslu bych se s tímto ziskem nespokojil. Pokud bych měl tak masivní finanční a politickou podporu, zvolil bych následující scénář.



Peníze vždy na prvním místě… Na podzim se vyhlásí pandemie nějakého jiného subtypu coronaviru. Opět strašení, mrazáky, povinné testování (nastavené tak, aby byli pozitivní) a reporty mrtvých (tak aby jich bylo maximum). Vše dle již osvědčeného scénáře. Jen je třeba najít nové “tváře pandemie”, které budou dělat odbornou stafáž. Stará sestava je už nedůvěryhodná, je třeba najít nové, dobře motivovatelné a všehoschopné “odborníky”.



Opět se najde viník, tentokrát by to mohla být válka (nebo že to vypustil Putin), díky čemuž se nemyslelo na covid. (aby byly politické špičky z obliga). Prostě, že si s námi příroda opět zahrála, nebo že chce někdo zničit západní civilizaci. Jak ven? Lockdowny, kontrola QR kódů, roušky opět vše nanovo.. Jen s tím, že ekonomická situace obyvatel je ještě horší než byla dříve, takže lidi budou povolnější. Za takové situace se vlastně ani nic nemusí zdůvodňovat. Lidi poslechnou.



K tomu bude nutno přijít s převratným objevem, že staré vakcíny proti tomuto kmenu nefungují a že předchozí vakcinace proti němu nechrání a že samozřejmě nechrání ani předchozí prodělání nemoci. (to nám jistě správně vysvětlí najatí odborníci se správným názorem).



Lid, ale potřebuje naději a řešení. Tady je. Podařilo vyrobit “univerzální “ vakcínu, která už bude chránit všechny proti všem coronavirům doživotně.



Zaregistruje se stejným způsobem jako předchozí vakcíny, jen se jí dá jiný název. To bude záležet na tom, zda se bude chtít udržet návaznost (Comirnaty NEO, nebo něco podobného pokud ano) a nebo jiný brand. V praxi se jen všchny vyrobené a nedodané vakcíny přebalí do nového obalu.



Pak se všem vypnou QR kódy s tím, že se zapnou, až se lidé opět nechají naočkovat.



A pokud by se mělo vydělat méně, pak by se musela objevit nová studie, že ta původní vakcína funguje, ale jen nedrží tak dlouho.



S tím, že se musí začít vakcinační schéma nanovo, tedy 2 dávky + booster + revakcinace každý podzim. Ale protože bylo po předchozích vakcínách zanedbatelné množštví nežádoucích účinků, je to bezpečné a ještě bezpečnější, protože se už vychytaly chyby. A příští rok by se mohlo vyhlásit, že vakcinace je povinná, ale každý si ji bude hradit sám.



Buďme ve střehu!



Dodal bych jen, s fantazií spisovatele, že se klidně může jednat o nemoc novou – říkejme jí pracovně třeba „opičí neštovice”, nebo jakkoli jinak – která svými „příznaky” bude dokonale kopírovat nežádoucí účinky vakcín…



Ale proč být spisovatel, ono se to už dávno děje…  “Zdraví mladí lidé umírají náhle a nečekaně na záhadný syndrom – lékaři hledají odpovědi . “



Dokonáno jest!



Jan Tománek
Článek Jan Tománek: Zabije Pfizer slepici, která snáší zlatá vejce? se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden