Zničil víc ČR Babiš se Schillerovou … nebo pětikoalice s Fialou?
RSS

Zničil víc ČR Babiš se Schillerovou … nebo pětikoalice s Fialou?

PETR POKORNÝ

Přemýšleli jste nad tím, proč se v médiích předhánějí samí odbornci s výkladem o hroucení České republiky a nikdo z nich lidem neumí vysvětlit, co se děje? Přitom to lze prostými slovy vysvětlit snadno.



Kdo ve skutečnosti za hroucení České republiky může?
Schillerová s Babišem rozházela mnoho set miliard za práci, kterou nikdo neudělal a je jasné, že příjemci peněz za nicnedělání jásali. Prostě lidé byli dva roky doma, děti byly dva roky doma a za to se braly peníze. Samozřejmě firma by zbankrotovala a zmizela, ale stát zmizet nemůže a to je nyní vidět.
Fialova vláda může srazit inflaci během pár týdnů (měsíců), ale mlátí poslušně čelem o zem před branami Bruselu a vlastní národ nechá pochcípat hladem. Neskutečně odporné: jeden za osmnáct a druhý za dvacet bez dvou.
Takže, kdo může za dnešní pádivou inflaci?  Jednoznačně Schillerová s Babišem, kdy lidé dostávali peníze za ne-práci, na dovolené či nákupy nejezdili, výroba se zastavila, mezi lidmi byl přebytek peněz za nevykonanou práci a nyní všichni chtějí nakupovat, ale zboží se nestačí vyrábět. Proto ceny letí nahoru a stát se hroutí dluhem biliónů.

 
Jak rozhazování peněz a následná inflace souvisí?

Samozřejmě pak následuje kruté probuzení

S prominutím kecy o dovezené inflaci  se zakládají na množině pravdy – (mínus), jako dementní záporné úrokové sazby u ECB (Evropská centrální banka), kdy za uložení peněz ještě platíte a za dluhy vám tato divná banka vyplatí hotovost ve formě kvantitativního uvolňování. A dovezená inflace? My vyvezeme levnou elektřinu do Německa, tam nám ji Německo zdraží a my ji nakoupíme o 1000% dráž zpět.  Má to logiku?  Nebo když Německo nakoupí plyn za 6 korun a nám ho prodá za 27 korun, potažmo přes zásobníky za 36 korun?  Je naše vláda zločinná, nebo pracuje pro Německo a USA?
Může to řešit současná vláda?
Samozřejmě a okamžitě:  přestat vyvážet levnou elektřinu do Německa a nakupovat plyn přímo z Ruska za stejnou cenu, jako Německo. Jak snadné. Jenomže česká vláda v čele s Fialou je podělaná až za ušima, a místo aby si dupla a nakupovala plyn přímo za 6 korun z Ruska jako Německo, raději nechá zničitt svůj národ, od překupníka z Německa nakupuje ruský plyn za 27, potažmo 36 korun! Prý takto zničí Putina!  Vážně v Bohnicích propouštěli?
Proč tedy není inflace dovezená,  jak nám tvrdí pseudoodborníci v čele se Stanjurou či úžasná masmédia?

Ještě jednou:

Kdyby Rusko prodávalo plyn za 27 korun, takže ruský nárůst by byl z 6 korun na 27 korun, byla by inflace dovezená, ale naše vláda  ÚMYSLNĚ  a nikdo neví, proč  za levný ruský plyn platí Německu 27 korun, do zásobníků dokonce za 36 korun!  
Takže  naše vláda úmyslně pokračuje v inflaci  a drtí český lid. Proč? Sakra proč? Vážně občané České republiky chtějí nakupovat drahý plyn, když mohou levně? O naší levné elektřině, kdy platíme Německu výpalné ani nemluvě! Takže naše vláda platí výpalné Německu! Je to normální?  A svádí to na Putina, Rusko a Ukrajinu !


A cena elektřiny prohnaná německou burzou už nemá s Ruskem společného vůbec nic, natož s Ukrajinou. Proč nám sakra tak šíleně lžou? Musí?
Je snadné si výše ověřit, takže zda zločinná Babišova, nebo zločinná Fialova je v dávné přesmyčce: jeden za osmnáct a druhý za dvacet bez dvou. Pouze kecy se liší!
Bylo tedy za Babiše skutečně líp? Samozřejmě : když si skočíte do banky a půjčíte si milion, budete grófové, rozhazující plnými hrstmi. Pak penízky dojdou, začnete splácet a skončíte na dně, nebo v exekuci.
Takže : Babiš nasekal dluhy na naše hlavy, tato vláda v tom pokračuje a obě vlády se hádají, kdo je větší šmejd a gauner a kdo více stát, tudíž nás, okradl.
P.S. Mimochodem, obě zločinné vlády se odvolávají na Václava Klause, jak rozkradl zem. Ta pravda je asi pravdivá tak, jako že dluh je bohatství. Důkaz? Výše tabulka jasně ukazuje, jak to se zadlužením bylo. Dohledejte si u ČNB, zda je to ověřitelné.  Jedině tak zhodnotíte, zda tento popis zadlužení je hoax a dezinformace, nebo fakt, který se nemá říkat a psát a máme pouze chválit jako slouhové Evropskou unii!


Petr Pokorný


The post Zničil víc ČR Babiš se Schillerovou … nebo pětikoalice s Fialou? first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden