Francie: Opakovaná násilná vloupání – v předměstské čtvrti města Bobigny jsou občané nuceni žít zabarikádovaní
RSS

Francie: Opakovaná násilná vloupání – v předměstské čtvrti města Bobigny jsou občané nuceni žít zabarikádovaní

Multikulturalismus si ve všech obohacovaných zemích přináší svoji daň. A jak se ukázalo i u posledních francouzských voleb, tak Francouzi si na stávající situaci jednoduše zvykli.
Míst, kde dochází ke každodenním útokům na místní občany – ať už na ulici nebo v jejich domovech – rok od roku přibývá. Tam, kde třeba ještě před deseti lety žila pouze populace původních Francouzů, se nyní rodí nová muslimská ghetta.
Způsob, jakým zabírají mohamedáni další a další území je různý. Někdy k tomu přispějí právě politici, kteří zřizují v různých – zejména dělnických – čtvrtích sociální byty, kam obohacovače stěhují. ti pak postupně vytlačí svým chováním původní obyvatelstvo a daná čtvrť je jejich. A to se vším všudy, včetně zavedeného práva šaría.
Některé oblasti pak invazisté zabírají sami – třeba jen tak, že útočí na původní obyvatele nejen na ulicích, ale také v jejich domovech. Nešťastníci se pak snaží domy či byty prodat, ale podobné lokality samozřejmě nepatří k preferovaným, silně pod celou je pak mohou koupit třeba právě muslimští drogoví dealeři. Do nejedné opuštěné nemovitosti se pak vloupají a žijí tam coby squatteři.
Zdá se, že nyní si další gang vyhlídl nemovitosti v kdysi poklidné čtvrti francouzského města Bobigny…
Příměstská čtvrť Bobigny je zasažena opakovanými vloupáními. Obyvatelé už nevědí, co dělat, aby zabránili opakovaným návštěvám násilníků.
Jsou vybavení píšťalkami, aby upozornili své sousedy v případě narušení jejich domovů nezvanými vetřelci. Obyvatelé příměstské čtvrti Bobigny už nevědí, co dělat, aby unikli někdy násilným vloupáním, která se zaměřují na všechny jejich domy, a některé již napadli a vyloupili dokonce několikrát.
Uprostřed noci, za svítání nebo dokonce uprostřed dne – zlodějům je to jedno, mohou přijít kdykoli. „Moje sousedka se ocitla tváří v tvář lupiči ve 3 hodiny odpoledne. Domy byly zcela vyrabovány,“ řekl jeden z obyvatel čtvrti. „Vloupání se zde stalo normálem.“
V jedné z ulic Bobigny si obyvatelé byli nuceni kolem domů postavit vysoké zdi a nechat si na ně nainstalovat  špičatá kování. „Žijeme zabarikádováni,“ naříká jeden z obyvatel, který byl nedávno uprostřed noci násilně napaden s celou svou rodinou. Alarmy ani psi už zloděje neodradí….
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden