Biden přistižen při dalším slovním „zmrazení mozku“ před nástupem do Air Force One
RSS

Biden přistižen při dalším slovním „zmrazení mozku“ před nástupem do Air Force One

Joe Biden se před nástupem na palubu Air Force One ocitl v dalším trapném slovním zmatku a vypadal zmateně, když nevěděl, zda je na návštěvě Saúdské Arábie. (Foto: Twitter / CNN)







Výměna názorů začala na letištní ploše v Los Angeles, když Biden odpovídal na otázku reportéra, který se ho zeptal, zda se rozhodl navštívit Saúdskou Arábii, aby prosil o více ropy.



„Ne, zatím ne,“ odpověděl 79letý POTUS.



Během několika vteřin se však Biden musel opravit poté, co byl dotázán, zda existují nějaké „závazky od Saúdů“, na které čeká.



„Náhodou se jedná o větší setkání, které se koná v Saúdské Arábii. To je důvod, proč tam jedu. Souvisí to s národní bezpečností s Izraelci. Má to co do činění s mnohem většími otázkami, než je energetika,“ odpověděl Biden.



Joe Biden says he hasn’t decided whether to visit Saudi Arabia, who he previously called „a pariah,“ to beg for more oil. 20 seconds later, he says, „It happens to be a larger meeting taking place in Saudi Arabia. That’s the reason I’m going.“ pic.twitter.com/K4bK6eAZAV — RNC Research (@RNCResearch) June 13, 2022 Biden se tedy ještě nerozhodl, zda Saúdskou Arábii navštíví, a také Saúdskou Arábii navštíví.



„Nastupuje do letadla a neví, kam letí,“ uvedl jeden z nich.



„Děda nemá svůj nejlepší den,“ přidal se další.



Zdroj: infowars.com
Článek Biden přistižen při dalším slovním „zmrazení mozku“ před nástupem do Air Force One se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden