Projekt WEF v Nizozemsku: První smart city v Evropě
RSS

Projekt WEF v Nizozemsku: První smart city v Evropě

Smart city jsou plně digitalizovaná města, ale zároveň i města, kde je každý jedinec pod absolutním dohledem. Právě taková města budoucnosti plánují globalisté z WEF, podle nichž by se měli postupně lidé z venkova do těchto „smart city“ stěhovat a žít zde „udržitelným“ stylem života. Tím je myšlen onen již známý stav, kdy nikdo nic nevlastní a vše se sdílí.
Nebude práce? Nevadí. Pak vám bude nabídnut nepodmíněný příjem. K jeho dosažení stačí jediné: být poslušný, což znamená mít čistý sociální kredit.
Jak již víte, tak systém sociálních kreditů je v současné době zaveden v několika evropských městech a další se postupně přidávají. Zatím je vše samozřejmě pouze na bázi dobrovolnosti, neboť jde o testovací režim. Stejně tak první evropské smart city by mělo být jakýmsi testem a zároveň mustrem pro ty další…
Apeldoorn byl přeměněn Světovým ekonomickým fórem (WEF) bez konzultace se svými obyvateli na první „Smart City“ v Nizozemsku. Neznámá rakouská společnost RadioLED zavedla ve městě síť 5G na základě tajné dohody s obcí. Obec nedostává z projektu žádné příjmy, veškerý profit jde RadioLED. Tato společnost také spravuje data, která jsou získávána z tisíců senzorů, které sledují občany Apeldoornu skutečně úplně všude.
Apeldoorn Smart City je jen jedním z mnoha projektů, které WEF realizuje v Nizozemsku. Síťová organizace ze švýcarského Davosu je propletena mnoha chapadly s nizozemskými tvůrci politik – od královny Maximy po Sigrid Kaagovou a Marka Rutteho –, kteří realizují globalistickou agendu velkého vůdce Klause Schwaba, „Velký reset“.
Schwab usiluje o globální „4. průmyslovou revoluci“, která by měla mimo jiné vést k „digitální identitě“ pro každého pozemšťana a dokonce ke spojení člověka a technologie prostřednictvím implantace čipů do lidského těla. Kritika vlivu WEF však narůstá. Organizace je nedemokratická a agenda, kterou její velvyslanci v Nizozemsku vykonávají, není předmětem parlamentní ani veřejné debaty.
Schwab sám se netají vlivem, který uplatňuje. V rozhovoru na Harvardu v roce 2017 otevřeně říká, že WEF proniká do vlád. „Na recepci kanadského premiéra Trudeaua jsem si uvědomil, že polovina jeho kabinetu prošla mým programem Young Global Leader,“ řekl. Totéž platí pro vládní týmy Argentiny a Francie. WEF nabízí školení pro „politické talenty“, které v minulosti dokončilo mnoho světových vůdců, včetně Angely Merkelové, Emmanuela Macrona, Nicolase Sarkozyho, Tonyho Blaira a Billa Gatese. „Schwab může zavolat kterémukoli světovému vůdci a všichni ho poslouchají,“ prozradil v rozhovoru člen WEF Ben Verwaayen, důstojník Řádu Oranžsko-Nasavského.
V Apeldoornu spustila rakouská technologická společnost RadioLED veřejnou síť 5G, první v Nizozemsku. Ale to, co tato společnost dělá s údaji, které shromažďuje o občanech Apeldoornu a co dalšího existuje v dohodách s obcí, je drženo v tajnosti. Dotazování se na obec nic nepřináší.
Apeldoorn byl první obcí v Nizozemsku, která zahájila projekt Smart City na konci roku 2021. Nyní bude městu – ve spolupráci s technologickou společností RadioLED – poskytnuta bleskově rychlá a bezplatná veřejná síť 5G se semafory, které jsou regulovány tak, že cyklisté nemusí čekat příliš dlouho na zelené světlo, když prší, světla na křižovatce, která indikují, zda se blíží jiný účastník silničního provozu, a senzory, které sledují, jak čistý je venkovní vzduch.
To vše by mělo přispět k obyvatelnému městu a přístupu k otázkám v oblasti udržitelnosti, klimatu, bydlení a dopravy. Zastánci říkají: „Chytré, tak se život ve městě stane efektivnějším, jednodušším a zábavnějším.“ Ale co vlastně víme o společnosti RadioLED? Co konkrétně projekt Smart City znamená a kdo z něj má prospěch? Kolik antén je přidáno a kde jsou instalovány? Mají občané slovo? Kdy přijde řada na zbytek Nizozemska a Evropy? A také: co soukromí a jaká jsou rizika pro zdraví?
RadioLED je rakouská technologická společnost, která vyvíjí, buduje a provozuje bezdrátové sítě s vlastní patentovanou technologií doma i v zahraničí. Pro realizaci projektu Smart City uzavřely obce Apeldoorn a RadioLED v roce 2021 tajnou dohodu, ve které bylo RadioLED uděleno povolení k připojení 500 malých vysílačů (čtvercových bílých skříněk) ke sloupům veřejného osvětlení. Náklady zatím činí 1,7 milionu eur. Mimochodem, projekt pochází ze Světového ekonomického fóra.
V budoucnu bude rozšířen počet bílých skříněk ve veřejném venkovním prostoru. Celkové náklady na tento projekt budou odhadnuty na 17,8 milionu eur a ponese je výhradně RadioLED. Společnost nezveřejňuje, jak má být tato investice získána zpět, ale je zřejmé, že se jedná o sběr a prodej dat. Lukrativní obchod, ve kterém je občan součástí účtu. Obec Apeldoorn nedostává žádné příjmy z projektu Smart City, veškerý zisk jde pro RadioLED.
Plná kontrola nad projektem Smart City je tedy v rukou neznámé rakouské technologické společnosti. Na webových stránkách obce Apeldoorn se však dočtete, že společně s obyvateli, firmami, vzdělávacími a znalostními institucemi utvářejí projekt Smart City. Ale proč obec uzavřela tajnou dohodu s RadioLED? A proč obec Apeldoorn odpovídá na otázky občanů zprávou, že by se měli obrátit na RadioLED s věcnými otázkami o projektu Smart City? A čekají obyvatelé skutečně na projekt Smart City?
Členové pracovní skupiny se v žádném případě nezaměřují na občany. Jednou z iniciativ této pracovní skupiny je petice „Zastavte Inteligentní město Apeldoorn a zavádění skříněk radioLED“, ve které jsou správci Apeldoornu vyzváni, aby okamžitě zastavili provádění Inteligentního města, dokud nebudou občané plně informováni a nebudou mít možnost se vyjádřit a získat přístup a dokud nebude jasno o odpovědnosti za škody v oblasti soukromí a / nebo zdraví.
Apeldoorn je možná první obcí v Nizozemsku, kde se realizuje projekt Smart City, ale tento projekt je také na programu pro ostatní obce. Politická debata o radiaci a 5G v parlamentu však byla nyní zcela umlčena. Poradní zpráva „5G a zdraví“ zveřejněná Radou pro zdraví Nizozemska v roce 2020 však ukazuje, že vliv 5G na zdraví nebyl částečně dosud zkoumán, že skutečná zdravotní rizika nejsou známa, a že nelze vyloučit souvislost mezi 5G a poškozením zdraví u řady nemocí. Ve skutečnosti to z nás dělá pokusná morčata. Tato zpráva byla na programu Sněmovny reprezentantů na konci roku 2020 třikrát, ale její projednání bylo pokaždé odloženo. Od té doby se k ní žádný politik nevrátil.
První fáze 5G (700, 1400 a 2100 MHz) je nyní skutečností. Příjmy pro stát: 1,23 miliardy eur. Druhá fáze (3,5 GHz) je naplánována na konec roku 2022. To přináší celostátní pokrytí prostřednictvím rozsáhlé sítě 5G malých buněk (mikro-antény). Díky tomu naše soukromí doslova skončí na ulici a dveře pro absolutní kontrolu budou dokořán otevřené.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden