Velká výměna pokračuje – také oficiální zdroje Frontexu potvrzují přetíženou balkánskou trasu
RSS

Velká výměna pokračuje – také oficiální zdroje Frontexu potvrzují přetíženou balkánskou trasu

Již v několika článcích jsem zde upozornila na fakt, že invazní toky z Afriky a Středního a Blízkého východu výrazně posilují. Rekordy hlásí jak Kanárské ostrovy , tak Itálie . Nedávno jste se zde mohli podívat i na videa z balkánské trasy .
A nyní i Frontex, který běžně supluje pašerácké neziskovky, potvrzuje, že je balkánská trasa přetížená, přičemž registrované počty ilegálů jsou zřejmě jen špičkou ledovce, neboť mnozí přecházejí hranice nepovšimnuti a v Evropě pak zapadnou do již zavedených muslimských ghett, aniž by je kdokoli registroval.
Evropská unie zaznamenává prudký nárůst nelegálního vstupu balkánskou cestou. Mezi lednem a květnem se počet nelegálních překročení hranic téměř ztrojnásobil ve srovnání s předchozím rokem na 40 675, uvedla v pondělí evropská agentura Frontex. Jen v květnu došlo ke zdvojnásobení na 12 088. Migranti pocházejí hlavně z Afghánistánu a Sýrie. 5,5 milionu vysídlených osob z Ukrajiny není do údajů zahrnuto, jedná se výhradně o počty mimoevropských cizinců.

Frontex neuvedl žádný důvod pro výrazné zvýšení. Řekl však, že většina migrantů, kteří nyní prochází západním Balkánem, byla pravděpodobně v regionu po dlouhou dobu a až nyní se odvážila tento krok učinit. Celkem agentura Frontex zaznamenala v prvních pěti měsících roku 86 420 nelegálních překročení hranic, z toho polovinu na balkánské trase.
 

Ostatně, to vše je součástí nám dobře známého programu Evropské unie „Velká výměna“. Elity EU spolu s Organizací spojených národů využívají masovou muslimskou invazi k nahrazení evropské populace. Ilegálové pomáhají probruselským „liberálům“ v jejich boji za rozředění kultury hostitelských zemí, čímž si tyto strany zároveň zajišťují více hlasů a upevňují tak svou moc.
To ostatně můžeme v současné době vidět na politice Švédska a Německa, kde těsně před volbami rozdali rekordní počet občanství. Německu se to vyplatilo, ve Švédsku lze očekávat u voleb již za tři měsíce stejný výsledek…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden