Floridský generální chirurg varuje občany, aby neužívali novou „covid vakcínu“ (video)
RSS

Floridský generální chirurg varuje občany, aby neužívali novou „covid vakcínu“ (video)


Zatímco v zemích EU a některých státech USA se již rozjíždí další kolo propagandy genových injekcí, americké státy přijímají zákony, které by přinejmenším zajistily, že se nebudou genové injekce na jejich území nikomu násilně nutit.
Stejně jako předchozí injekce, nejsou ani tyto „bezpečné a účinné,“  nicméně Big Pharmou korumpovaní politici „odborníci“ a média se snaží nové injekce zpropagovat tak, aby si je nechalo aplikovat co nejvíc lidí.
A zatímco někde již běží propaganda genových jedů naplno, jinde proti nim varují…
Dr. Joseph Ladapo, generální chirurg Floridy, a guvernér Ron Desantis ve čtvrtek uspořádali tiskovou konferenci o COVIDu v Culhane’s Irish Pub and Restaurant v Jacksonville na Floridě.
Dr. Ladapo varoval Američany, aby se nenechali očkovat novým přeočkováním proti Covidu.
Guvernér Ron DeSantis se připojil ke generálnímu chirurgovi Dr. Josephu Ladapo a několika dalším řečníkům, aby hovořili o lockdownech, maskách, vakcínách, inflaci a dluhu.
Akce začala v 9:30. Ve čtvrtek v irské hospodě a restauraci Culhane’s u Deer Lake Court. DeSantis hovořil o lockdownech COVID-19 a o tom, že se nic takového na Floridě nikdy nestane, řekl, že roušky nefungují, přeočkování je pro mladé, zdravé lidi škodlivé a řekl, že federální vláda musí mít odpovědnost.
Floridský generální chirurg ukázal svou podporu DeSantisovi, když mluvil, poděkoval mu za to, že neposlouchal „mainstreamová média“ a nenechal strach dělat špatná rozhodnutí.
„Buďte opatrní ohledně nových posilovacích injekcí – použijte svou vlastní intuici a rozhodování, abyste zjistili, zda chcete aktualizovanou injekci, protože klinický rozsah srdečních účinků vakcín je stále neznámý,“ řekl generální chirurg.
Dr. Ladapo: „V podstatě neexistují žádné důkazy, že jsou vakcíny účinné. Nebyla provedena žádná klinická studie na lidských bytostech, která by ukázala, že prospívají lidem. Nebyla provedena žádná klinická studie, která by prokázala, že je to bezpečný produkt pro lidi…“

Florida's Surgeon General slams the new, untested mRNA vaccine:
“There’s essentially no evidence for it. There’s been no clinical trial done in human beings showing that it benefits people. There's been no clinical trial showing that it is a safe product for people…” pic.twitter.com/iefab6VPqZ
— Rebel News Canada (@RebelNews_CA) September 7, 2023


Dr. Ladapo minulý měsíc vyzval lidi, aby odmítli následovat jakékoli nové nařízení o rouškách, protože školy se pomalu snaží obnovit opatření Covid.





24. srpna Ladapo navrhl, aby lidé odmítli účast.
„Co je za opětovným zavedením politiky roušky, která se ukázala jako neúčinná nebo obnovením lockdownů, o nichž je známo, že způsobují škody?“ uvedl Joseph Ladapo na Twitteru.
„Tato hrozná politika funguje pouze s vaší spoluprací. Co takhle odmítnout účast…“ dodal.
Zatímco Bidenova administrativa již uvažuje o zavedení povinných roušek – a hovoří se také o lockdownech či očkování – některé státy se tentokrát odmítají této „hry“ účastnit.
Mimo již zmíněné Floridy, která se „covidismu“ vzepřela již ve druhé polovině roku 2020, odmítají pokračovat v covidovém „divadle“ například také Arkansas, Idaho nebo Texas, přičemž podle všeho se některé další státy přidají k odporu až v případě, že federální vláda restrikce skutečně nařídí.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 7 Průměrně: 5 ]







Článek Floridský generální chirurg varuje občany, aby neužívali novou „covid vakcínu“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden