Pane premiére, když ostuda, tak mezinárodní, že?
RSS

Pane premiére, když ostuda, tak mezinárodní, že?



ALEŠ SVOBODA
Petr Fiala (premiér ČR) a Jurgen Klopp (trenér FC Liverpool). Nedávno proběhly sociálními sítěmi hlášky českých politiků. Co slovo, to perla. Myslel jsem si, že jsou nepřekonatelné…
Nejsou. Vždy se najde někdo z vlády kdo překoná nepřekonatelné a kdyby existovala Guinessova kniha debility, budou čeští politici se svými výroky okupovat ve všech kategoriích první příčky.
Premiér Fiala přirovnal svou vládu na svém profilu k fotbalovému klubu FC Liverpool. Citace: “Kdybych měl přirovnat svou vládu k nějakému týmu, tak k Liverpoolu. Je krásné, když do průměrného týmu s menšími finančními prostředky přijde zajímavý trenér (já) a udělá dobré výsledky”…
Pane premiére, když ostuda, tak mezinárodní, že? Nejen že fotbalu rozumíte jak koza baloňáku a pokud by jste řídil fotbalový klub jako Českou republiku, tak by jste spolu s klubem sestoupil i z pralesní ligy, ale když něco takového plácnete, děláte tím ostudu celé ČR.

Když někdo něco plácne v hospodě u piva, je to trochu něco jiného, než když se takto úplně blbě vyjádří hlava státu.
Takže pane premiére, podívejte se prosím na profil FC Liverpool a jejich trenéra, ke kterému se Vaše slova dostala. Jurgen Klopp se svým německým humorem Vás okomentoval takto: ” Pane Český premiére, Vaše slova o průměrném klubu beru s nadsázkou. Dle tabulek FIFA je náš FC Liverpool sedmým nejbohatším klubem na této planetě s jměním přesahujícím 600 milionů dolarů. S ročním rozpočtem vyšším, než má vaše hlavní město. Prosím, již si nikdy neberte do pusy FC Liverpool. Nesrovnávejte”.
Takže Fialo, děkujeme za další obří mezinárodní ostudu.
 
FB

The post Pane premiére, když ostuda, tak mezinárodní, že? first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden