Lufthansa se stává „Lovehansou“ a zvýrazní logo duhovými barvami
RSS

Lufthansa se stává „Lovehansou“ a zvýrazní logo duhovými barvami

Stále více evropských firem se nadšeně přidává k LGBTQIA a genderové propagandě. O hlásanou ideologii se často tyto firmy zajímají víc, než o zákazníky. Firmy tak vyvěšují duhové vlajky , vyrábí duhové hranolky nebo dokonce mění logo. K nim se přidala také německá Lufthansa, která na podporu LGBTQIA změnila nápis na „Lovehansa“ přičemž nezapomněla ani na duhové barvy.
Jen by mne zajímalo, zda by si dovolila Lufthansa s novými duhovými nápisy letět do Saúdské Arábie nebo Kataru…
V ročním kalendáři náboženství politické korektnosti je měsíc červen „Měsícem hrdosti“, ve kterém jsou středem pozornosti homosexuálové, bisexuálové, transsexuálové a všech dalších více než sto genderových identit.
Společnosti se domnívají, že musí získat přízeň levicově smýšlejícího ducha doby. Jedním z příkladů je Lufthansa. Letecká společnost oznámila, že Airbus A320neo, registrovaný D‑AINY, „se během příštích šesti měsíců stane ‚Lovehansou‘. Navíc nápis na vnější straně letadla není „Lufthansa“, ale „Lovehansa“ – napsaný v barvách duhy (viz titulek).
Na facebookové stránce letecké společnosti je duhovými barvami zvýrazněno i logo s jeřábem. A můžete si přečíst mimo jiné následující kýčovité nesmysly:
„Láska k cestování, k jídlu, k novým zážitkům, k sobě navzájem. Láska nás vede k objevování neznáma. Láska nás spojuje se svým univerzálním jazykem. To je důvod, proč jsme hrdí na to, že můžeme představit naše letadlo v barvách #Lovehansa.“
A Lufthansa oznamuje: „Lufthansa je společnost, která stojí za otevřeností, tolerancí a rozmanitostí. Se speciální povrchovou úpravou „Lovehansa“ vysílá společnost další jasný signál a činí tuto důležitou součást firemní kultury viditelnou vnějšímu světu.“
Politicky korektní klam se však mnoha zákazníkům Lufthansy nelíbí. Domnívají se, že letecká společnost by se měla zaměřit na důležitější otázky, jako je rušení letů. Redakční síť Německo hlásí rozhněvané zákazníky, kteří se cítí být zesměšňováni kvůli kampani „Lovehansa“. Například na sociálních sítích chtějí zákazníci „dobré služby a spolehlivost spíše než duhová letadla“.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden