Ve Švédsku začal soud s Araby, kteří velmi brutálně hromadně znásilnili postiženou ženu
RSS

Ve Švédsku začal soud s Araby, kteří velmi brutálně hromadně znásilnili postiženou ženu

Nejen ve Švédsku, ale i v dalších obohacovaných zemích, se vyskytují stále častější případy znásilnění žen  taxikáři. V jejich řadách jsou mnohdy muslimové, kteří snad doufají, že oběť, které vždy pohrozí pomstou, se bude bát sexuální napadení či znásilnění nahlásit. V tomto případě se taxikář dokonce o zákaznici, u níž zaznamenal mentální poruchu, podělil se svými kumpány….
Uprostře d noci byla žena s mentálním postižením odvlečena z taxíku v Malmö a byl jí ukraden mobilní telefon. Záhy ji skupina Arabů podrobila brutálnímu skupinovému znásilnění. Znásilnění se odehrálo uprostřed města Malmö před publikem – a bylo také natočeno.
Tři muži ve věku 31, 28 a 23 let byli dnes u okresního soudu v Malmö obviněni ze znásilnění s přitěžujícími okolnostmi. Dva z nich jsou občany Iráku, ale národnost třetího cizince není známa.
Znásilnění bylo spácháno v noci ze 14. na 15. listopadu 2017 v centru Malmö. Trojice však byla zatčena až v únoru a březnu letošního roku poté, co policie v tomto případě zjistila shodu DNA.
Zmíněný zločin byl jedním z napadení, které otřáslo Malmö na konci roku 2017 a vedlo mimo jiné k demonstraci proti sexuálnímu násilí v Gustav Adolfs. Když byl 28letý muž v únoru zatčen, přitáhlo to velkou pozornost médií.
Žena, která má mentální postižení, byla zoufalá a požádala skupinu Arabů o pomoc poté, co ji vytáhli z  taxíku a vzali jí mobilní telefon.
Podle obžaloby 31letý muž nejprve přitlačil ženu k autu na Sigtunagatanu a znásilnil ji vaginálně a análně, zatímco popadl oběť za hruď a plácl ji přes zadek. Další dva obžalovaní stáli opodál a vše sledovali spolu s několika dalšími lidmi. 23letý muž údajně natočil incident svým mobilním telefonem a slovně povzbuzoval 31letého muže.
Útočníci pak ženu odvezli kousek dál do Spårvägsgatan/Nobelvägen, kde 28letý a 23letý muž strčili své genitálie do úst ženy, zatímco jeden z nich ji pevně uchopil za paži, krk a hrudník. 31letý muž a ostatní muži byli podle obžaloby v jejich bezprostřední blízkosti.
„Násilí ženě způsobilo bolest v genitáliích, krku, hrudníku a ústech, stejně jako modřiny,“ řekl žalobce a dodal, že pachatelé „projevili obzvláštní bezohlednost a hrubost“.
Prokurátor požaduje, aby všichni tři obžalovaní byli deportováni ze Švédska a bylo jim zakázáno se příštích 15 let vrátit.
Soud bude pokračovat…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden