Řádění Maročana na letišti na Mallorce (video)
RSS

Řádění Maročana na letišti na Mallorce (video)


K incidentu došlo na letišti Palma de Mallorca ve Španělsku.
Arab začal řádit poté, co mu zaměstnanci letecké společnosti Ryanair odmítli povolit nástup na palubu kvůli známkám intoxikace. Tento incident se odehrál ráno 21. září 2023 a vyvolal okamžitý zásah agentů civilní gardy na letišti.
Po odepření nástupu na palubu se cestující stával stále agresivnějším a začal ničit různé kusy nábytku v nástupním prostoru. Byl viděn, jak křičí a sundává si košili, což znepokojilo jak zaměstnance letecké společnosti, tak spolucestující.
V záchvatu vzteku cestující také vyhrožoval zaměstnancům aerolinek, což je přimělo k tomu, aby si od agresivního Maročana drželi odstup, aby zabránili případné újmě.
Navzdory jejich úsilí byl jeden zaměstnanec zasažen pěstí, což mělo za následek lehká zranění. Agresivní pasažér měl rezervovanou letenku na ranní let do Las Palmas na ostrově Gran Canaria (Kanárské ostrovy).
Je možné, že si letěl pro zásilku drog, neboť na Kanárské ostrovy je z Afriky ve velkém pašován zejména hašiš (zpravidla na lodích naplněných africkými vetřelci). V poslední době bylo odhaleno hned několik pašeráků.
Agenti civilní gardy rychle zasáhli, zpacifikovali a zatkli cestujícího na základě obvinění z poškození majetku, napadení a veřejného nepořádku. Incidentu přihlíželi zaměstnanci aerolinek a další cestující, z nichž někteří pořídili záběry incidentu.
V jednom ze zaznamenaných okamžiků je vidět, jak vzteklý Arab popadl kus nábytku a pokusil se ho hodit na skleněné dveře, naštěstí se mu je nepodařilo rozbít.
Záběry také ukazují, jak se Maročan pouští do vášnivých hádek a pokouší se fyzicky konfrontovat jiného cestujícího, který čeká na nástup do letadla.

 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Řádění Maročana na letišti na Mallorce (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden