Belgie: Syřan znásilnil nevlastní 8letou dceru, ta s ním otěhotněla, muž se hájí tím, že v Sýrii je to normální
RSS

Belgie: Syřan znásilnil nevlastní 8letou dceru, ta s ním otěhotněla, muž se hájí tím, že v Sýrii je to normální

Pomineme-li poněkud nezvykle brzké těhotenství u teprve 8leté dívky, která by ještě neměla být ani v pubertě, zdá se, že i Syřan předčil svého lžiproroka Mohameda, jehož Ajša byla ještě o rok starší než znásilněná dívka, když začali konzumovat manželství.
V tomto případě se velmi pravděpodobně nejednalo o nevlastní dceru, ale o manželku, která byla vydávána za nevlastní dceru před úřady. To je totiž běžný postup v případě mnoha muslimů, kteří přicházejí i s rodinami do Evropy, případně si rodiny sloučí. Nezletilé manželky, s nimiž jsou oddáni jen před imámem (což je v islámu zcela legální vztah, ovšem ne v Evropě), jsou vydávány za dcery, nevlastní dcery, vnučky, neteře či jinak příbuzné dívky.
Pokud přijel Syřan v roce 2019 se dvěma ženami (případně později ony přijely za ním), pak se vůbec nemusí jednat o manželku s nevlastní dcerou, ale spíše jde o dvě manželky, z nichž jedna je již zletilá – a tedy pak Evropu přijatelná, zatímco druhá je vydávána za její dceru, jak je to u muslimů v Evropě běžné…
Ošklivým případem se ve středu ráno zabýval dinantský trestní soud.  Sedmadvacetiletý mladík je stíhán za znásilnění své nevlastní dcery, tehdy osmileté, mezi lednem a březnem 2021 v Doische.
Zatykač byl na muže vydán v září 2021. Ve středu ráno před trestním soudem v Dinantu přiznal, že měl sexuální vztah se svou nevlastní dcerou, což ospravedlňoval jejím chováním a konzumací alkoholu. „Bylo to poprvé, co jsem pil, nemohl jsem se ovládat,“ vysvětlil muž syrského původu. Tváří v tvář otázce předsedy, co ho vedlo ke spáchání trestného činu, obviněný vysvětlil, že jeho nevlastní dcera požádala o sexuální vztah. „Je jí osm let, ale v duchu je starší. Přišla mi na klín, dala mi polibky a pak mě požádala o tento vztah.“
Obžaloba požadovala deset let vězení. Advokátka obhajoby se domáhala co nejmírnějšího podmíněného trestu a zdůraznila životní cestu jejího klienta, který přišel do Belgie v roce 2019. „V jeho zemi se mladé dívky mohou vdávat ve věku 13 let. V důsledku spáchaných činů si to uvědomil. Chce se přizpůsobit našim zákonům a žít belgickým způsobem.“ Verdikt by měl padnout 13. července.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden