Velká Británie: Titul „Výjimečná žena“ obdržel biologický muž
RSS

Velká Británie: Titul „Výjimečná žena“ obdržel biologický muž


V upadající západní společnosti již není pohlaví biologickou daností, ale jde o pouhý konstrukt, takže každý si může sám určit, jakého je pohlaví či genderové identity.
Mnoho dříve psychických nemocí je dnes oslavováno jako norma, takže například biologický muž nemusí být podle oněch pravidel nutně muž (může být žena, nebinární, fluidní či jakákoli z více než 100 genderových identit).
Muži, kteří se prohlásili za ženu, na což dnes ve většině „pokrokových“ zemí není zapotřebí operace ani hormonální terapie, se tak nyní stále častěji dostávají do ženských sportů, na různé soutěže Miss, předvádí dámské oblečení či jiné výrobky určené ženám a objevují se i v různých jiných ženských soutěžích.
Jeden takový muž se nedávno stal „Výjimečnou ženou roku.“
Muž, který pracuje pro charitativní organizaci se sídlem ve Spojeném království, kde poskytuje „trénink rozmanitosti,“ byl oceněn cenou Outstanding Female LGBTQIA+ Champion 2023.
Katie Neeves, dříve Martin, již dříve vyvolal kritiku za to, že během tréninku uvedl, že své sestře ukradl spodní prádlo.
Ocenění Outstanding Female LGBTQIA+ Champion udělené Neevesovi bylo předáno na East and West Midlands Women’s Awards dne 22. září.
P odle oficiálních webových stránek je účelem Women’s Awards „zvýšit povědomí, uznat a ocenit tvrdou práci a cenný příspěvek žen všech kultur, komunit, ras a přesvědčení ve všech odvětvích.“ Mezi  sponzory akce  jsou Loughborough University a University of Leicester School of Business.
V příspěvcích na sociálních sítích, kde Neeves sdílel zprávy, se také chlubil několika dalšími cenami, které získal za posledních dvanáct měsíců.
„Byl to pro mě ten nejúžasnější rok, protože za posledních 12 měsíců jsem vyhrál British Diversity Awards Hero of the Year 2023, Trans in the City Trans Community Champion Award 2022 a This is Us Awards Training & Development Award 2023.
Také jsem byl uveden na DIVA Power List 2023, byl jsem finalistou DIVA Awards Unsung Hero of the Year 2023 a byl jsem jmenován Top Voice LinkedIn a také jsem se stal spolupřednášejícím seriálu BBC Sounds ‚Time for some LGBT,“ napsal Neeves.
Neeves se začal identifikovat jako „žena“ v roce 2018 ve věku 48 let a brzy poté se začal propagovat jako trans ambasador prostřednictvím svého Youtube kanálu  Cool2BTrans a  prostřednictvím  svého  stejnojmenného blogu.
Před spuštěním  Cool2BTrans  pracoval Neeves jako profesionální fotograf a podle  Leicester Live „fotil královnu v Buckinghamském paláci, pokrýval války a účastnil se pohřbu princezny Diany pro časopisy IPC.“
Neeves svou novou identitu vveřejně oznámil a vytvořil sérii videí , která rozeslal všem svým klientům. V jednom videu Neeves popisuje, jak se začal převlékat jako fetiš a „záviděl holkám,“ ale ve svých dvaceti letech to začal přijímat jako koníček. 
Vysvětluje, že si poprvé dokázal přiznat, že je ve skutečnosti žena, poté, co mluvil s „jasnovidcem“, který se radil s duchem. Popisuje také způsob, jakým zamýšlel být na plný úvazek žena.
„Můj přechod bude velmi veřejný, velmi odvážný a velmi otevřený.“ Žádné omluvy za to. Brzy začnu s hormonální terapií, která by mi měla začít dodávat ženské křivky, které bych chtěl a potřebuji , abych byl šťastný,“ řekl tehdy Neeves.
„Je to pomalý pokrok, takže se najednou neobjevím s masivními, velkými velkými dvojitými E prsy,“ říká se smíchem. „Doufám, že HRT odstraní část mé plešatosti mužského typu.“ Opravdu doufám, že ano. Je to něco, čeho se velmi obávám.“
počáteční „přeměna“ Neeves při několika příležitostech podrobně popsal, jak ho jeho převlékací fetiš přivedl k transgender identitě. V rozhovoru, v němž oznámil svou identitu, Neeves řekl  Leicester Live :

„Moje nejstarší vzpomínka je, když mi byly asi tři roky, nejraději jsem nosil sestřiny kalhotky, aniž bych si uvědomoval, že je to něco, co by mě trápilo – dokud to máma nezjistila a nepokárala mě.
Stále jsem si půjčoval oblečení mé sestry (a mé přítelkyně), i když tajně, až do mých 20 let,“ dodal Neeves.

Rozhovor popisuje Neevese jako člověka s „jemnou pletí“ v důsledku užívání ženských hormonů a jako „přirozeně mírně stavěného člověka se záviděníhodnou postavou“.
Minulý rok jedna žena, která se zúčastnila školení pořádaného Neevesem, zveřejnila jeho videoklipy, jak diskutuje o případech, kdy v mládí ukradl spodní prádlo své sestry. Sarah Summersová  vysvětlila, že webinář byl organozován „velkou korporací se sídlem v Londýně jako součást měsíce historie LGBT.“
V uniklých videoklipech bylo slyšet, jak Neeves říká:
„V dětství jsem se tajně oblékal do šatů své sestry, kdykoli jsem měl příležitost. A kdykoli jsem to udělal, bylo to tak správné. Ale pak tyto pocity mít pravdu byly velmi rychle překonány pocity viny, studu a sebenenávist. Protože to, co jsem dělal, bylo špatné, bylo to špinavé, bylo to zlobivé, a ne to, co dělali slušní lidé.“
Neeves také zaměstnancům během webináře zaměřeného na diverzitu řekl, že je lesbická žena.
„V mém případě mě vždy přitahovaly ženy a stále přitahuji. Byla to jedna z konstant v mém životě. Jen se mi změnily štítky. Dříve jsem byl označen za heterosexuála, nyní jsem označen za lesbu.“
Neeves naznačuje, že se identifikoval jako lesbička, což způsobilo rozkol v jeho manželství: „Pokud jde o mou ženu, její označení se nezměnilo,“ řekl.
Neeves již dříve prozradil, jak se jeho vztah s manželkou zhoršil v důsledku jeho sexuálního fetiše. V rozhovoru pro  Leicester Live  popisuje okamžik, kdy se přiznal své ženě při sledování televizního programu o ženě, jejíž manžel byl cross-dresser:
„Moje žena tehdy žertem řekla, ty bys mi to nikdy neudělal, že? Řekl jsem: ‚No vlastně, já’… Zvládli jsme spolu 13 let, ale vždycky to tam bylo a nakonec jsme se rozvedli,“ řekl Neeves.
V posledních letech se Neeves  opakovaně zmiňoval o své historii převlékání  a krádeži spodního prádla své sestry. V roce 2021 řekl  DIVA , publikaci zaměřené na lesbičky, že jeho „potřeba“ oblékat se jako dívka se projevila již v dětství.
„Pamatuji si, že kolem čtyř let jsem byl přistižen, jak si zkouším oblečení své sestry, a když jsem to udělal, cítil jsem se dobře. Ale když mě máma chytila, vynadala mi. Další týden mi každý den stahovala kraťasy, aby zkontrolovala, jestli na sobě nemám kalhotky, a bylo to velmi ponižující,“ řekl.
Ve videu, které Neeves  sdílel v roce 2019  s názvem „Ztráta rodiny a přátel za to, že je transgender“, popisuje, jak jeho sestra odmítla přijmout jeho deklarovanou ženskou identitu. 
Poté přečte nahlas dopis, který poslal své sestře, v němž se uvádí, že je smutný, že neakceptuje jeho transgenderový status.
Dopis pokračuje tím, že Neeves říká své sestře, že kdyby se nebyl schopen identifikovat jako žena, „pravděpodobně by se ve spirále dostal do deprese“.
„To je důvod, proč je míra sebevražd trans tak vysoká,“ říká Neeves. Poté uvádí statistiky předložené v roce 2012 britskou charitativní organizací Stonewall, která tvrdí, že 48 % trans-identifikovaných osob se pokusilo o sebevraždu. 
Závěry zprávy  byly kritizovány  za velikost vzorku pouhých 27 jedinců.
V roce 2020 Neeves  zveřejnil otevřený dopis  JK Rowlingové v reakci na její  esej  vyjadřující znepokojení nad střetem mezi genderovou ideologií a právy žen. 
Obvinil renomovanou autorku z „distribuce dezinformací proti transinformacím“ a učinil nepodložené tvrzení, že její „esej přímo způsobila, že některé trans děti se sebepoškozovaly a jiné se pokusily o sebevraždu.“
Neeves v minulosti  vystoupil na Leicester College a loni v březnu uspořádal webinář podporovaný sítí Employers Network for Equality and Inclusion.
Vstupenky na něj prodával za cenu 63,22 GBP na osobu.
Neeves také  veřejně vedl kampaň  proti Komisi pro rovnost a lidská práva (EHRC) za její postoj, že genderová identita představuje konflikt s právy žen založenými na pohlaví. V únoru loňského roku  sdílel petici vytvořenou Stonewallem, která prohlásila, že „EHRC není vhodná pro daný účel.“
Měsíc předtím  EHRC skotské vládě sdělila , že navrhované reformy, které umožňují sebedeklaraci pohlaví, dostatečně nezohledňují práva žen.
Začátkem tohoto měsíce Neeves přednesl 8dílné „  sezení trans povědomí “ v Leicestershire Partnership National Health Service Trust, ve kterém učil personál veřejných nemocnic, že ​​existuje široké spektrum biologických pohlaví…



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Velká Británie: Titul „Výjimečná žena“ obdržel biologický muž se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden