Bývalý útočník Turína náhle zemřel ve věku 39 let poté, co si stěžoval na bolest nohy
RSS

Bývalý útočník Turína náhle zemřel ve věku 39 let poté, co si stěžoval na bolest nohy

Po zprávě, že bývalý útočník Turína Akeem Omolade náhle zemřel ve věku 39 let poté, co si několik dní stěžoval na bolest v noze, se na sociálních sítích objevily poklony. (Foto: Torino/ Twitter)







Nigerijský fotbalista Akeem Omolade zemřel náhle v autě v pondělí 13. června v Palermu na severu Sicílie několik dní poté, co bývalý hráč Turína podstoupil sérii vyšetření v místní nemocnici kvůli stížnostem, že ho bolí noha.



Omolade v letech 2001 až 2003 několikrát nastoupil za turínský klub v Serii A a bývalému útočníkovi byly vzdány pocty.




Jedno úmrtí a 16 hospitalizací na maratonu v Brooklynu kvůli problémům se srdcem
Turínský FC uvedl: „Prezident Urbano Cairo a celý fotbalový klub Turín upřímně sdílí zármutek rodiny Omoladeho nad odchodem našeho bývalého hráče Akeema Omoladeho.



„Podepsal smlouvu s Trevisem a nejprve hrál v našem mládežnickém týmu a poté za první tým, přičemž 2. února 2003 debutoval v Serii A proti Interu Milán.



„Celá turínská rodina vyjadřuje nejhlubší soustrast jeho blízkým, rodičům a mnoha přátelům.“




23letý rumunský hráč vodního póla náhle zemřel
Devětatřicetiletý hráč měl jít v pondělí 13. června znovu do nemocnice, ale podle místních zpráv už nebyl schopen chůze.



Poté pro něj přijel kamarád, ale Omolademu se údajně při nastupování do auta udělalo špatně. Jeho přítel měl zavolat záchrannou službu, která však pro jeho záchranu nemohla nic udělat. Jeho tělo podle MSN nevykazovalo žádné známky vnějšího poškození.



Nigerijec hrál také za Reggianu a další italské kluby včetně Trevisa, kde se nechvalně proslavil rasistickými urážkami ze strany fanoušků.




Dva mladí cyklisté v posledních 2 týdnech náhle zemřeli, další dostal v cíli infarkt
V roce 2001 si však po tomto incidentu jeho spoluhráči z Trevisa na další zápas týmu ze solidarity k populárnímu hráči obarvili obličeje na černo.



Zpráva o fotbalistově náhlém úmrtí přichází poté, co se syndrom náhlého úmrtí dospělých (SADS) dostal ve středu 8. června do hlavních zpráv, a následuje tak řadu bývalých fotbalistů, kteří náhle a nečekaně přišli o život.



V neděli 15. května zemřel ve věku 49 let bývalý fotbalista Swansea Mark Davies poté, co zkolaboval na hřišti během finále poháru.




Belgický cyklista Cédric Baekeland zemřel na infarkt ve věku 28 let
V pondělí 3. ledna zkolaboval na konci tréninku před novou sezonou se svým týmem Deportivo Marquense z Guatemaly 25letý Marcos Menaldo.



Menaldo byl po kolapsu ošetřen na hřišti stadionu Marquesa de la Ensenada v San Marcosu a poté převezen do nemocnice Hospital de Especialidades, kde tragicky zemřel.



Ománský internacionál Mukhaled Al-Raqadi zemřel ve věku 29 let poté, co 22. prosince zkolaboval během rozcvičky před zápasem svého týmu v Omantel lize. Údajně utrpěl infarkt.



A Marin Čačič zkolaboval během tréninku a byl převezen do nemocnice, kde upadl do kómatu, a později zemřel ve věku 23 let po infarktu.



Zdroj: euroweeklynews.com
Článek Bývalý útočník Turína náhle zemřel ve věku 39 let poté, co si stěžoval na bolest nohy se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden