Nový holandský film odhaluje škody, které způsobily mRNA injekce (video)
RSS

Nový holandský film odhaluje škody, které způsobily mRNA injekce (video)


Nový film, který je zatím dostupný pouze v holandštině, poukazuje na škody, které za více než dva roky způsobily genové injekce.  Je více než pravděpodobné, že právě tento film poslouží i při soudu s „covidovými zločinci,“ který má v Holandsku proběhnout již v listopadu.
Připomínám, že souzeni mají být jak politici, kteří lidem vnucovali pod pohrůžkami genové injekce, tak propagandisté z médií či zločinci ze zahraničí, v čele s Billem Gatesem a Albertem Bourlou.
V dubnu televize Tegenwind natočila záběry pěti kamerami z akce, kam lékaři Erwin Annys a Steven Arrazola de Onate přinesli své „odhalení“.
Výsledkem je film  The Unmasking , který měl oficiální premiéru v neděli.
V první části této série jsou podrobně diskutovány injekce mRNA.
„Dnes, téměř čtyři roky po vypuknutí pandemie koronaviru, si většina lidí uvědomuje, že masová covidová politika zaměřená na očkování způsobila více škod, než by kdy mohl způsobit virus SARS-CoV-2,“ poznamenává Annys.
„Útok na občanská práva, sociálně-ekonomické škody a rozvrat naší společnosti byly obrovské a nikdy by neměly být zapomenuty,“ pokračuje.
„Produkty založené na genetickém materiálu způsobují nežádoucí poškození zdraví. Výzkumníci vyzývají k zastavení těchto produktů. Od započetí masového očkování zemřelo více lidí než v roce 2020 bez očkování.
Mechanismy úmrtí a syndromů vyvolaných očkováním jsou známy. Výsledky laboratoře a pitvy potvrzující příčinné souvislosti byly zveřejněny,“ řekl Annys.
„Upřímné informace odstraňují ochromující, nerealistický strach. Znalosti vedou k suverenitě a k individuální moci měnit věci k lepšímu. Doufáme, že jsme s ‚The Unmasking‘ k tomu přispěli.“
„Domnívám se, že to může mít skutečný dopad jak ve Flandrech, tak v Nizozemsku, protože doktor Annys to nesmírně dobře zdůvodňuje,“ říká Arrazola de Onate.
Tolik jen malá ukázka z filmu, který by byl jistě zajímavý nejen pro Holandsko, ale pro všechny země, kde byly zaváděny drakonické restrikce a vnucovány genové jedy.
Níže je zveřejněn film v originále spíš pro účely překladu, pokud by se našel někdo, kdo by byl k vytvoření titulků kompetentní…
 




Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Nový holandský film odhaluje škody, které způsobily mRNA injekce (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden