Stažené psí kůže ležící na ulici – celkem normální obrázek nigerijskou mafií okupovaného italského města (video)
RSS

Stažené psí kůže ležící na ulici – celkem normální obrázek nigerijskou mafií okupovaného italského města (video)

V minulosti jste si zde již mohli přečíst o italském městě Castel Volturno , které obsadili zejména Nigerijci, stalo se tak jakousi africkou výspou Itálie. Velmi vysoká kriminalita, doslova epidemie AIDS , které se tu nekontrolovatelně šíří a zoufalství chudších Italů, kteří nemají na to, aby se z tohoto pekla odstěhovali. Nemovitosti jsou zde totiž zcela neprodejné.
Mít navíc domácího mazlička znamená, že o něj můžete kdykoli přijít. Psy a kočky totiž považují Nigerijci za pochoutku, takže nejeden důchodce, který byl nucen zůstat dožít ve městě, se dočkal toho, že mu byl zcizen jeho čtyřnohý přítel a zkonzumován invazisty.
Když vaše území prochází invazí, která převálcuje jeho demografickou identitu, začnou se zde projevovat také tradice obyvatel, kteří jej napadají.
Pokud importujete Afriku, stanete se Afrikou.
Například v Castel Volturno, městě okupovaném nigerijskou mafií v provincii Caserta, kde se také šušká o obchodování s lidskými orgány, nyní není neobvyklé najít psí kůže, pocházející ze psů poražených na maso nebo se využívají i na výrobu kožešin.
Před časem obletělo web video natočené občanem v jedné z „nejafričtějších“ čtvrtí města, Destra Volturno.
Ve filmu je kůže staženého psa vidět opuštěná na ulici.  Strašidelné obrázky:

Místní také tvrdí, že počet poražených psů dalece přesahuje osobní potřebu Afričanů, což také vyvolává zděšení, neboť je jasné, že maso jde na prodej.
V Castel Volturno žijí jen imigranti a poslední zoufalí Italové, zejména starší lidé, kteří nemohou uniknout z multietnického pekla. A kteří často končí v kriminálních rubrikách jako oběti jejich černých sousedů. Kriminalita v tomto městě patří k největším v zemi…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden