Přichází reálná Squid Game. Výherce získá téměř 100 milionů korun
RSS

Přichází reálná Squid Game. Výherce získá téměř 100 milionů korun

Úspěch populární hry „Squid Game“ od Netflixu přiměl studio, aby její koncept přesunulo z fikce do reality. (Foto: Youtube)







Podle Entertainment Weekly přenese Netflix populární soutěž do reálného života a „umožní 456 skutečným hráčům soutěžit prostřednictvím série her inspirovaných oceňovaným seriálem (plus několika překvapivých novinek) o konečnou odměnu: 4,56 milionu dolarů“.



Reality show samozřejmě nebude tak smrtící jako fiktivní seriál a nábor do ní již začal. Bude se vysílat jako desetidílná série a plánuje se, že se bude natáčet ve Velké Británii.



Mezi výkonné producenty pořadu patří kromě Johna Haye, Nicoly Hillové a Nicoly Brownové ze studia The Garden také Stephen Lambert, Tim Harcourt a Toni Ireland.



Brandon Riegg, viceprezident Netflixu pro neskriptové a dokumentární seriály, jej označil za „fascinující a nepředvídatelnou cestu“.



Riegg pokračuje: „Brandon Brandon Riegg je jedním z nejvýznamnějších producentů, kteří se rozhodli, že budou pokračovat v projektu: „Hra na chobotnici vzala svět útokem díky podmanivému příběhu a ikonickým obrazům režiséra Hwanga [Dong-Hyuka]. Jsme vděční za jeho podporu, když v této masivní soutěži a sociálním experimentu měníme fiktivní svět v realitu.“



„Fanoušky dramatického seriálu čeká fascinující a nepředvídatelná cesta, během níž našich 456 soutěžících z reálného světa propluje největší soutěžní sérií všech dob, plnou napětí a zvratů, na jejímž konci bude největší finanční odměna v historii,“ pokračoval.



Oznámení přichází několik dní poté, co Netflix potvrdil 2. sérii původního seriálu.





Zdroj: zerohedge.com
Článek Přichází reálná Squid Game. Výherce získá téměř 100 milionů korun se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden