VIDEO: Prezident Petr Pavel na College of Europe v Bruggách a po boku globalčiků Federicy Mogherini a Hermana Van Rompuye vyzval k omezení práva veta při hlasování v orgánech EU! A hned potom vyzval ke snížení evropské obranné závislosti na USA a k zaháje
RSS

VIDEO: Prezident Petr Pavel na College of Europe v Bruggách a po boku globalčiků Federicy Mogherini a Hermana Van Rompuye vyzval k omezení práva veta při hlasování v orgánech EU! A hned potom vyzval ke snížení evropské obranné závislosti na USA a k zaháje


VIDEO: Prezident Petr Pavel na College of Europe v Bruggách a po boku globalčiků Federicy Mogherini a Hermana Van Rompuye vyzval k omezení práva veta při hlasování v orgánech EU! A hned potom vyzval ke snížení evropské obranné závislosti na USA a k zahájení budování Evropské armády! Projekt Das Neue Europa je vzkříšen a Petr Pavel začíná již podruhé ve svém životě měnit strany! Transatlantické vazby se prý nejlépe posílí snížením závislosti na USA!
Český prezident Petr Pavel znovu vyrobil skandál, který ale má ve skutečnosti dvojitou razanci. Tentokrát k tomu došlo na univerzitě College of Europe v belgickém městě Bruggy, kde vystoupil u příležitosti zahájení akademického roku na univerzitě, který se nesl v duchu vzpomínky na bývalou ministryni zahraničí USA a českou rodačku Madeleine Albright, která si za své angažmá ve válce NATO proti Srbsku a za podnikatelské aktivity s kosovskou osvobozeneckou armádou UÇK vysloužila nelichotivou přezdívku “Krvavá Madla” a měla i rozsáhlé podnikatelské aktivity v Kosovu po odtržení území od Srbska.
Petr Pavel vystoupil s projevem, jehož celý přepis najdete zde , ale zásadní v projevu bylo jeho vyjádření k fungování EU ke konci projevu. Petr Pavel se totiž vyslovil pro omezení práva veta při hlasování v orgánech EU, především tedy v Evropské komisi a v Evropské radě ministrů , což by znamenalo ztrátu suverenity většiny malých a středně velkých zemí v EU, protože po ztrátě práva veta by byly už navždy přehlasovány populačně většími státy Evropy.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v3kmv0e","div":"rumble_v3kmv0e"});
Petr Pavel svůj výrok lehce moderoval poznámkou, že právo veta by bylo zrušeno jen v některých oblastech, čímž ale myslel zřejmě oblast společné obrany EU, společné zahraniční politiky EU, společné migrační politiky EU a další extrateritoriální procesy směrem ven z EU, tedy zahraniční politiky EU, jak navrhuje Evropská komise už delší dobu. Jeho výrok vyvolal obrovský poprask uvnitř vládní ODS a rovněž v Hnutí ANO, protože omezení práva veta by mohlo znovu otevřít otázku odškodnění sudetských Němců za odsun v roce 1945, EU by mohla odhlasovat většinově migrační kvóty, mohutnou genovou dysplazii v bílé populaci, nahrazení bílého obyvatelstva migračním genofaktorem skrze demografické přepisy atd.
Petr Pavel vyzval i k omezení závislosti na USA a k vybudování Evropské armády
Česká média si všimla pouze tohoto skandálního výroku, ale už si nevšimla toho, co řekl Petr Pavel hned a těsně poté. Český prezident totiž vyzval ke snížení závislosti na USA v oblasti obrany a k posílení obranných struktur a výdajů na obranu v Evropě, čímž se de facto vyslovil pro zahájení budování základů tzv. Evropské armády, což je součást Aachenské smlouvy a německo-francouzského projektu Nové Evropy , tedy procesu Das Neue Europa . Petr Pavel totiž prohlásil, že snížením vojenské závislosti EU na USA se nejlépe posílí trans-atlantické vazby. Tento výrok musel ve Washingtonu způsobit takový tremor, že jim tam kromě Bidena popadaly na zem všechny hodiny, obrazy a malované talířky ze zdí.
Petr Pavel, vpravo Federica Mogherini Snížení závislosti je totiž prvním krokem před zbavením se závislosti na USA úplně. A přesně o to se teď hraje v rámci globalistických procesů v Evropě s cílem odpisu USA na starém kontinentu. Generál a prezident Petr Pavel tenhle výrok neřekl náhodou a ani omylem. Bylo to pečlivě připravené a zaznělo to v hnízdě globalčiků na Evropské univerzitě v Bruggách, zaznělo prostě to, co chtěli globalčiky slyšet a opravdu to zaznělo. Petr Pavel sice mluvil o potřebě a významu NATO, ale na závěr projevu to zazdil takovým výrokem, jako že snížení závislosti na USA posiluje transatlantické vztahy.
Petr Pavel znovu vystihl změnu větru v Evropě
Ne, snížení závislost EU na USA bude znamenat zbavení se závislosti na USA a zbavení se procesů řízení vycházejících z Washingtonu. Pavlův projev byl mistrovským rozprašováním maskovacího dýmu a mlhy, jak to umí nejlépe právě vojáci. Slova chvály a obdivu k NATO a na závěr slova o potřebě zrušit právo veta v EU a o potřebě snížení obranné závislosti Evropy na USA. Můžete říct jednu věc deseti různými způsoby během jednoho projevu, ale pokud na závěr řeknete, že chcete snižovat na někom závislost, tak to znamená, že do budoucna již nepočítáte s žádnou závislosti na daném subjektu. To je zcela zjevné.
Slavnostní zahájení akademického roku na Evropské univerzitě v Bruggách s hlavním tématem vzpomínky na Madeleine Albright Petr Pavel se vyhnul výbušnému označení Evropská armáda a místo toho použil termín “ evropské strategické nástroje ” ve stejném smyslu. Označení strategic enablers je vojenský výraz pro pozemní vojska, námořnictvo, letectvo, protivzdušnou obranu a raketové vojsko. Jinými slovy, pokud Evropa vytvoří svoji armádu, resp. zmíněná armádní tělesa, dojde k omezení a snížení závislosti EU na USA. A tohle zazní od člověka, kterého na Hrad přivedl pro-americký kádr a bývalý velvyslanec Petr Kolář a pro-američtí operativci z neziskovky okolo Evropských hodnot, panečku. Takový podraz!
Rusko bojuje za své zájmy? Podle podivného a nepochopitelného průběhu SVO spíše bojuje za globalisty s cílem nechat vykrvácet USA a jejich Pax Americana mocenského psa zevnitř
To je doslova zrada barev, protože tohle rozhodně nikdo z amerických páníčků nečekal. Snižování závislosti na USA a současně snaha o zrušení práva veta v EU je cestou k realizaci Evropské federace, která je konečným a cílovým úkolem globalčiků v EU. Právě proto Aachenská smlouva [ 1 ] je natolik důležitá a v rámci globálních procesů v Evropě se vyvíjí snahy o odpoutání Evropy od USA po II. sv. válce. Není to snadné a jednoduché, a proto bylo tímto procesem, podle mého názoru, pověřeno Rusko.
Vystoupení Petra Pavla na univerzitě v Bruggách Rusko koná v zájmu globalistů na porážce americké moci Pax Americana! Pokud vám to připadá jako šílené a ujeté, tak se podívejte, kdo je dnes největším spojencem Ruska? Čína! Zbrusu nová centrála a ústředí světového globalismu!  Kdyby Rusko šlo proti globalistům, nikdy a ani omylem by nekopírovalo globalistické procesy řízení a nepoužívalo by globalistické nástroje. Rusko by nepřecházelo na digitální rubl, nepodílelo by se na covidové agendě, nezavádělo by digitální identity a QR kódy pro public control , nevytvářelo by globalistické útvary typu BRICS, kde hlavní slovo a sílu má právě Čína.
Rusko přispěchalo globalistům na pomoc proti USA s cílem ukončit Pax Americana
Pouze Rusko může odstavit USA od světové globální moci, a to pouze na 6. prioritě a na Ukrajině skrze krvácející masomlýn, kde kromě Ukrajinců krvácí hlavně USA. Globalisté proto spoléhají na Rusko, že dokáže na bojišti Ukrajiny nikoliv porazit Ukrajinu, o to vůbec ani nejde, ale dokáže vykrvácet USA zevnitř. To je skutečná úloha Ruské armády na Ukrajině! Když se nad tím zamyslíte, s hrůzou zjistíte, že během té ruské operace na Ukrajině nejde o Rusko, tedy ne v první řadě, ale o globalistickou operaci na vykrvácení USA nejen vojensky, ale i ekonomicky a politicky uvnitř USA.
BRICS je v podstatě náhradou systému Pax Americana A protože Petr Pavel je generál a ví, co se vlastně děje, tak najednou jede do Brugg a na globalistické univerzitě začíná vypouštět slova o potřebě reformy hlasování v EU, rozhodování v EU a o potřebě vybudování evropských strategických nástrojů, tedy Evropské armády, aby se EU postupně zbavila závislosti na USA. Generál-prezident Pavel je jako rosnička, která dokonale předvídá přicházející počasí. Stačí sledovat jeho změny postojů v projevech a zjistíte, jaké procesy se chystají. V USA z toho bude jistě velké rozčarování, ale u vojáků je to známé, že když se mění stav na bojišti, je potřeba zaujmout novou pozici, což Petr Pavel umí naprosto dokonale, to se mu musí nechat. A ta nová pozice je jasná. Postupná demise americké moci Pax Americana v Evropě!
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden