Zkušená klimatoložka potvrzuje, že svět není v klimatické krizi (video)
RSS

Zkušená klimatoložka potvrzuje, že svět není v klimatické krizi (video)


Stále více odborníků již začíná veřejně přiznávat, že celá politika Green dealu je jeden velký podvod. Většinou jde právě o ty, kdo nepobírají tučné granty a dotace za to, že budou podporovat současnou klimatickou agendu.
Ta byla již mnohokrát vyvrácena, nicméně veřejná odborná diskuze na toto téma je přísně zapovězena, neboť argumenty proti stávající agendě jsou natolik silné, že by byly v jakékoli veřejné debatě stávající klimatické lži plně odhaleny.
Jde v podstatě o totéž, co jsme viděli za covidismu, kdy byli oponenti nesmyslných nařízení a škodlivých genových injekcí umlčováni.
Klimatoložka, která nyní upozornila na lži, které jsou podstatou ničivé politiky zeleného údělu, je již další v dlouhé řadě odborníků, kteří se rozhodli vzepřít lživému narativu.
Skutečná klimatoložka se objevila na videu, kde vyvrací tvrzení, že svět je v krizi, že lidé umírají kvůli klimatu – a všechna další obvinění vznesená klimatickými manipulátory.
Ve skutečnosti věda ukazuje, že za posledních 100 let se počet úmrtí souvisejících s klimatem snížil – a to dokonce o 97%.
Komentáře pocházejí od Judith Curry, klimatoložky, která publikovala více než 140 vědeckých knih a článků a působila na fakultě Georgia Tech.
Její komentáře se objevily v rozhovoru s komentátorem Johnem Stosselem:

There's ENDLESS alarmism from the media and politicians about climate change.
AOC shouts, "People are dying!!"
But in reality climate-related deaths are FALLING. Falling by a lot, because of better technology.
I cover that in my full interview with climate scientist @CurryJA : pic.twitter.com/SZ2HOwvCmG
— John Stossel (@JohnStossel) October 3, 2023


Video začíná divokými obviněními klimaalarmistek Grety Thunbergové a Alexandrie Ocasio-Cortezové, které obě tvrdily: „Lidé umírají!“
Mezi propagandou je také tvrzení, že Země má čas do roku 2030, aby se vyhnula kalamitě.
Curryová byla součástí týmu, který vypracoval studii, která vyšla v době hurikánu Katrina. Jejím smyslem bylo provést úpravy při obnově New Orleans z poškození takovou bouří.
„Ve skutečnosti jsme to nesváděli na globální oteplování,“ řekla Curryová.
Klimaalarmisté se však chopili informací, které použili na podporu své víry v globální oteplování, které bylo změněno na změnu klimatu, když oteplování ustalo.
Ignorovány byly faktory zahrnující přirozenou variabilitu klimatu a tato otázka ji přiměla k dalšímu studiu.
Pak přišla aféra Climategate, která odhalila takzvané klimatology skrývající informace, překrucující výsledky studií a šikanující redaktory.
„Extremisté, včetně těch v Mezivládním panelu pro změnu klimatu, se rozhodli pro válku proti ropným společnostem a postavili politický vozík daleko před vědeckého koně“, řekla.
Pak se vyvinula předpojatost ve financování, kdy vědci, kteří se na tyto otázky dívali neutrálně, nemohli získat financování. To bylo určeno jen těm, kteří se přidali na stranu nové „klimatické sekty.“
Nakonec byli určeni být „popírači“ a Curryová řekla, že ve vědecké komunitě pravděpodobně začala „cancel culture“ kvůli těmto problémům.
Dnes jsou argumenty o změně klimatu používány k ignorování skutečných problémů, které je třeba řešit, jako je chudoba, životní styl, špatná vláda, špatné využívání půdy, špatné městské plánování a další.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Zkušená klimatoložka potvrzuje, že svět není v klimatické krizi (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden