Vedlejší účinek vakcín? Záhadná nemoc poslala 95 školaček do nemocnice
RSS

Vedlejší účinek vakcín? Záhadná nemoc poslala 95 školaček do nemocnice


KEŇA – Asi 95 školaček v západní Keni bylo hospitalizováno kvůli záhadné nemoci, což vedlo k uzavření postižené školy na dobu neurčitou. (Foto: X)











Úřady uvedly, že 95 studentek z dívčí střední školy svaté Terezie v Eregi, která se nachází 374 km severozápadně od Nairobi, bylo hospitalizováno v důsledku záhadné nemoci, která tuto instituci zachvátila.




Prezident Keni vyzval africké země, aby se zbavily amerického dolaru

Podle zpráv místních médií studentky údajně trpí nemocí, která jim ochromila nohy, takže většina z nich nemůže chodit.



Rozhodnutí o uzavření školy padlo po schůzce vedení školy s úředníky ministerstva školství.



V prohlášení školy se uvádí, že stovky postižených studentů se budou moci vrátit do školy, jakmile bude situace pečlivě vyhodnocena a budou zavedena nezbytná opatření.




Jean Claude Van Damme dal jasně najevo, co si myslí o očkování

Okresní úředník pro vzdělávání Bonface Okoth ve středu novinářům řekl, že 95 studentů bylo přijato do nemocnic k lékařskému ošetření.



Přesná povaha záhadného onemocnění zůstává nezveřejněna, ale zdravotničtí úředníci uvedli, že vzorky krve postižených studentů byly odeslány do laboratoří Keňského lékařského výzkumného institutu (KEMRI), aby se zjistila povaha a původ onemocnění a aby se vypracovaly příslušné léčebné protokoly.



Okres vyzval rodiče a opatrovníky postižených studentů, aby zůstali ostražití a pečlivě sledovali zdravotní stav svých dětí, protože zdravotníci pracují na zjištění příčin a stanovení opatření k omezení výskytu onemocnění.




Nová studie zjistila vážné nežádoucí účinky mRNA vakcín proti covid-19

Dále se uvádí, že nemocní s neznámou nemocí byli očkováni dávkou vakcíny COVID-19, která dorazila do země koncem června 2022.







Zdroj: aa.com.tr
Článek Vedlejší účinek vakcín? Záhadná nemoc poslala 95 školaček do nemocnice se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden