Jak se baví internet: Fico vyděsil svět
RSS

Jak se baví internet: Fico vyděsil svět



EMA
Kohn: “… mají přece 3 domy, proč si hledají podnájem?” Roubíček: “A vědí voni, jak vysoký nájem se v mých domech platí? To si našinec nemůže absolutně dovolit!”
Chlapci zvoní telefon. „Halo?“ „Ahoj, tady Jana pamatuješ si mě?“ „No popravdě ne… nemůžeš mi osvěžit paměť??“ „Viděli sme se před dvěma měsíci na párty, vyspali sme se spolu, říkals mi že jsem fajn holka…“ „Jo jo už si vzpomínám… no a jak se máš?“ „Popravdě nic moc. Právě sem zjistila že jsem těhotná a za chvíli škočim pod vlak..“ „Ty si fakt fajn holka!“





Výsledky slovenských parlamentních voleb měly dopad na celý svět. Vítězství Roberta Fica a jeho Smeru mělo celoplanetární důsledky. V sobotu večer celý západní svět s napětím sledoval průběžné výsledky slovenských voleb. Exit Poll výsledky dávaly naději, že bude nakonec dobře a svět bude v pořádku. Nakonec však přišlo nemilé vystřízlivění. Jakmile bylo jisté, že Fico vyhrál, západní svět se ponořil do chaosu a zmaru.
V USA okamžitě vyšly do ulic miliony lidí. Někteří brečeli a lamentovali. Jiní rabovali a znásilňovali. Spousta občanů si vzala život. Prezident USA Joe Biden okamžitě vyhlásil stanné právo a do ulic amerických měst nastoupila armáda.
„Takhle nějak si představuju konec světa,“ tvrdil John Brown, běžný a průměrný americký občan, který pracuje v IT firmě, když stejně jako většina Američanů po slovenských volbách vyrazil do ulic, aby plakal, znásilňoval, raboval a potom si vzal život.
USA samozřejmě není jedinou zemí, kde se po slovenských volbách obrátil život k horšímu.
Například ve Francii ve větších městech po oznámení výsledků slovenských voleb začalo pouliční násilí, rabování a v ulicích hořela auta. Vzhledem k tomu, že davové rabování a hořící auta jsou v ulicích francouzských měst poměrně časté, není jisté, zda se jednalo o reakci na slovenské volby, anebo to byl prostě běžný francouzský víkend.
Homosexuální kapitalisté z Wall street hlásí nebývalý propad na burze takřka všeho, co se na burze vyskytuje, včetně toho, že vypadla elektřina. Už teď je jisté, že výsledky slovenských parlamentních voleb nebudou mít dopad jenom na geopolitickou situaci, ale i na celosvětovou ekonomiku.
Společnost Apple na základě slovenských voleb oznámila, že zdražuje nový Iphone 15 o více než třicet procent, a aby toho nebylo málo, tak bude tlačítkový.
Nejvážnější dopad měly slovenské volby na Velkou Británii. Tam padly úplně všechny morální i lidské zábrany a vlády se ujal nikým nevolený dav. Král Karel byl lámán v kole a premiéra Sunaka vládnoucí dav vláčel po Londýně za koněm.
Jsou tu však i země, které vítězství Smeru ve slovenských volbách uvítaly. V pořadí již pátý dvojník ruského prezidenta Putina přišel s předtočeným televizním prohlášením, ve kterém Slovensku pogratuloval ke správné volbě a vyzval občany západního světa, aby si ve svých zemích rovněž zvolili svého Fica.
Co se týče Ukrajiny, tam to vypadá, že pokud Fico dostojí svým předvolebním slibům, bude to pro Ukrajinu fatální.
Ukrajinský prezident Zelenskyj se nechal slyšet, že pokud Slovensko přestane Ukrajině dodávat zbraně na Ukrajinu, tak je Ukrajina v prdeli.
„Co si bez dalších dvou migů a prázdných nábojnic ze Slovenska počneme?“ posmutněl Zelenskyj.




A pár tweetů od Dojnice:

Chci všechny uklidnit, protože slovenské volby jsou neplatné. Slovensko neexistuje, je to pouhá korporace a je dávno v záboru.
Koukám do smartbankingu… nevíte, jestli ten nedostatek oběživa je nějaký globální jev nebo se to projevuje jen na mém účtu?
Teda fakt mě dneska ty křeče vylekaly, jestli to není nějaká náhlá příhoda břišní, ale naštěstí byla to jen náhlá příhoda záchodová.








The post Jak se baví internet: Fico vyděsil svět first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden