Švýcarský tajný bankovní systém a „Velký reset“ WEF: První část: „Nebudete nic vlastnit a budete šťastní“?
RSS

Švýcarský tajný bankovní systém a „Velký reset“ WEF: První část: „Nebudete nic vlastnit a budete šťastní“?

Kdo má lepší náhled do globalistických organizací než ten, kdo v nich dlouhé roky působil a nyní se rozhodl mluvit? Je jisté, že to, co globalisté připravují pro lidstvo, není žádná růžová budoucnost. A většina lidí s tím souzní, neboť vůbec netuší, že to, co se poslední roky děje, bylo dlouhodobě pečlivě plánováno, přičemž ti největší světoví zločinci, ovládající zločince na nižších úrovních, si jsou velmi dobře vědomi toho, že jsou beztrestní.
To je třeba vědět, aby mohl každý z vás pochopit, jak svět ve skutečnosti funguje. Jenže oněch 90% spících nic netuší. Jen stěží jim může otevřít oči kdokoli, kdo nemá náhled dovnitř a vše je nucen jen zanalyzovat a pak zprostředkovat. Jenže v tomto případě přináším informace od člověka, který moc dobře ví, jak nejvyšší patra globální politiky fungují.
Peter Koenig je geopolitickým analytikem a bývalým vedoucím ekonomem Ve Světové bance a Světové zdravotnické organizaci (WHO), kde pracoval po celém světě více než 30 let. Přednáší na univerzitách v USA, Evropě a Jižní Americe. Geopolitikou se zabývá i ve svých knihách a je  výzkumným pracovníkem Centra pro výzkum globalizace (CRG). Je také nerezidentním seniorním členem Chongyang Institute na Renmin University v Pekingu.
Nyní tak dejme slovo tomuto geopolitickému analytikovi, který nám nabídne nejen analýzu současné politiky, ale především náhled do globalistických organizací, jako například WHO a WEF, s jejichž fungováním je velmi detailně obeznámen. Ale především bude hovořit o roli Švýcarska na geopolitickém poli. A znovu zdůrazňuji, že článek je kompletně z pera tohoto ekonoma a politického analytika (upozornění patří zejména cenzorům, jimž se některé pasáže jeho analýzy nemusí příliš zamlouvat):
Často se říká, že Washington je břicho šelmy a Švýcarsko je hlavou šelmy. Podíváme-li se na řadu dimenzí, pravděpodobně to není daleko od pravdy.
Švýcarsko je domovem řady vysoce pochybných institucí a organizací.
Vezměme si Světové ekonomické fórum (WEF) – nevolenou neziskovku s nevoleným šéfem Klausem Schwabem se sídlem v Cologny, předměstí Ženevy. Tato nevolená, ale velmi bohatá skupina „osobností“ se statusem osvobozeným od daní předstírá, že má mandát rozhodovat o naší budoucnosti, budoucnosti světa a doslova o budoucnosti lidstva.
Jednou za rok, obvykle v druhé polovině ledna, WEF shromažďuje asi 2 000 až 3 000 oligarchů a rádoby osobností ve švýcarském Davosu, aby diskutovali (často v tajných místnostech daleko od shonu), jak udělat svět lepším místem. Ne, ne pro nás, lidi, ale pro sebe, elitu.
Jejich soukromá pouť tryskáči do Švýcarska zanechává stopu CO2, která je jako plivanec do tváře jejich agendě „změny klimatu“, kterou vnutili světu.
Letošní rok 2022 byl „covidovou výjimkou“ a výmluvné setkání se konalo v květnu, stále v Davosu, pod obvyklou těžkou policejní a zpravodajskou ochranou. S menším počtem osobností a hlav států. To trochu zavání jako „deglobalizace“.
Za druhé, Švýcarsko je také domovem Banky pro mezinárodní platby (BIS), kolosální kulaté věže, která nese podobnosti s vyobrazením „Babylonské věže“, o které se říká, že byla postavena jako akt vzpoury proti Bohu. Je fyzická podobnost obou věží podivná náhoda? –  Viz zde .
BIS sídlí v Basileji, na hranici s Německem. Byla založena v roce 1930 s deklarovaným cílem „spravovat“ německé dluhové splátky vítězům první světové války. Ve skutečnosti sloužila spíše k přípravě a financování druhé světové války. BIS přeposílala peníze z amerického Federálního rezervního systému (FED) hitlerovskému Německu – také na financování Hitlerovy války, zejména proti Sovětskému svazu.
Prvním předsedou a prezidentem BIS (1930-1933) byl Gates McGarrah. Oficiálním úkolem BIS bylo „vyrovnat německé reparace a dluhy spojenců a vyvinout nové nástroje pro mezinárodní bankovnictví“.
Zajímavé je, že 30. srpna 1924 byl Gates McGarrah jmenován americkým ředitelem Generální rady Reichsbank, centrální banky Německa založené v roce 1876, kterou vedl až do roku 1945. Tuto činnost vykonával částečně souběžně se svou funkcí předsedy a prezidenta BIS, ze které v roce 1933 odstoupil.  Viz zde .
USA jsou známé tím, že to mnohdy hrají na obě strany. V tomto případě financovaly svého nepřítele ve druhé světové válce, Adolfa Hitlera, aby bojoval proti Sovětskému svazu, který byl oficiálně spojencem USA proti Německu. Financování zajišťovala BIS v Basileji.
Sovětský svaz utrpěl obrovské ztráty (odhady se pohybují mezi 25 a 30 miliony lidí), ale sovětská armáda porazila Hitlerovu armádu, což byl začátek pádu německého nacismu.
Není pochyb o tom, proč ruský prezident Putin podniká rozhodné kroky proti nacistickému vedení a nacistickým ozbrojeným silám – praporům Azov – na Ukrajině. Obdoby Azovských praporů (Banderovci) bojovaly s Hitlerovou nacistickou armádou proti Sovětskému svazu ve druhé světové válce.
Dnes BIS, extrémně tajná autorita, stále sedí v babylonské věži v Basileji a spravuje pyramidové fondy západního měnového systému – prostřednictvím centrálních bank systému po celém světě. Budova má několik podzemních podlaží, kde je uložena velká část zlatých rezerv a dalších aktiv světových centrálních bank.
BIS je z velké části vlastněna rodinou Rothschildů, což má de facto obrovský dopad na globální finanční systém – množství měn, z nichž většina se postupně stala fiat měnami, po vzoru amerického dolaru podle zákona o Federální rezervě z roku 1913. Od roku 2001 se euro, často označované jako malý bratr amerického dolaru, řídí stejnou doktrínou podvodné pyramidy.
Za třetí, Švýcarsko má také jeden z nejtajnějších mezinárodních bankovních systémů na světě, s chapadly služeb a sítí, které dosahují po celém světě. Navzdory mnoha „pokusům“ cizích států, zejména USA, prolomit švýcarské bankovní tajemství, toto nikdy nemohlo být skutečně porušeno, protože mocní mezinárodní oligarchové a finanční instituce mají životně důležitý zájem na tajném bankovním centru ve Švýcarsku.
A konečně, ale v neposlední řadě, Švýcarsko je také sídlem Světové zdravotnické organizace (WHO), která se nyní připravuje na převzetí zdravotní suverenity 194 členských zemí prostřednictvím takzvané „pandemické smlouvy“. To by z WHO doslova udělalo WHT – světovou zdravotní tyranii.
První kolo hlasování minulý týden bylo pro WHO ztraceno, a to především díky bloku 47 afrických zemí, které hlasovaly proti smlouvě. Ale to není konec. Pandemická smlouva byla návrhem Bidenovy administrativy – viz: „Demokraté“. Okamžitě ji však podpořilo Švýcarsko, celá EU a řada dalších, většinou západních zemí.
Tato pandemická smlouva, bude-li přijata, změní globální krajinu a připraví vás i mě o některá z našich nejzákladnějších práv a svobod. Nenechte se mýlit, pandemická smlouva WHO je přímým útokem na suverenitu členských států a na vaši fyzickou autonomii.
Video: Digitální tyranie a QR kód: Peter Koenig a Michel Chossudovsky

Pandemická smlouva je „zadními vrátky“ ke globálnímu vládnutí a digitální tyranii. Je to konec „zastupitelské demokracie“.
Ačkoli pandemická smlouva byla navržena již v prosinci 2021 a švýcarská vláda ji samozřejmě uvítala, široká švýcarská veřejnost se o ní dozvěděla až v dubnu. Utajení a diktatura se již dávno staly normou a my stále sníme o „demokracii“?
Švýcarsko, hlava šelmy, si je dobře vědomo nezákonných a více než pochybných machinací, které se odehrávají na jeho území. Ale to není vše: Švýcarsko je povzbuzuje a tahá za všechny nitky dohromady: Světová centrální banka (BIS); WEF, mistr globalizace, který „napadá“ vlády světa s vědci WEF z Akademie „mladých globálních vůdců“ WEF (Klaus Schwab); a v neposlední řadě Světová zdravotnická organizace, alias Světová zdravotní tyranie.
Vzpomínáte si na směšný výrok Klause Schwaba: „Nebudete mít nic a budete šťastní“? No, vypadá to, že tato akce, která již započala, byla pečlivě naplánovaná ve Švýcarsku.

Švýcarští sociální demokraté a další středolevé strany navrhují dotovat „chudé“ lidi – ačkoli „chudí“ nejsou (zatím) definováni na národní úrovni, například s řadou národních ukazatelů; ani ve Švýcarsku neexistuje celostátní minimální mzda. Tyto dočasné platby na rodinu by učinily lidi a rodiny závislými na vládních dávkách. Místo toho by měla být definována a vymáhána minimální mzda za práci, nikoli jako dotace.
Problémem není výše „dočasné“ dotace, ale závislost, kterou vytváří. V kombinaci s 5G a možná brzy 6G, umělou inteligencí (AI), robotizací lidstva, nebo jak říká Yuval Noah Hariri:
„Lidé jsou hacknutelná zvířata a mohou být očipováni a přeměněni na ‚translidy‘.“
Takoví lidé mohou být šťastní dálkově ovládanou manipulací vědomí, takže jsou jen loutkami usmívajícími se nad zvěrstvy nařízenými elitou.
Všimli jste si, že takzvaní demokraté (v USA), sociální demokraté, socialisté, zelení nebo jiné středolevé či krajně levicové strany se postupně prodávají globalistické agendě? Zdá se, jako by tyto strany nevěděly, co je vede směrem, který je v rozporu s jejich původními cíli: pracovat pro lepší pracovní podmínky, pro suverénní práva pracujících a pro národní nezávislost.
To vše dělaly levicové partaje s vynikajícími výsledky až do poloviny sedmdesátých let, kdy byli politici těchto stran postupně a zdánlivě bez povšimnutí kooptováni neoliberální agendou a agendou CIA zničit sociální/socialistická hnutí v Evropě.
Proto by „dočasná vládní dotace chudým“ mohla být prvním krokem k univerzálnímu základnímu příjmu (UBI), vládnímu programu, ve kterém každý dospělý občan pravidelně dostává určitou částku peněz.
S čipovaným, mentálně manipulovatelným transhumanoidem à la Hariri by UBI mohla vytvořit usměvavého mladého dospělého, který nic nevlastní, ale je šťastný.
Všechno, co vlastnil, bylo ukradeno nebo zabaveno Tyranií jednoho slova (OWT), ale jeho mozek je manipulován 5G, aby byl šťastný. To by byl poslední důležitý úspěch 4. průmyslové revoluce Klause Schwaba, Agendy 2030 a Velkého resetu.
Oficiální popis UBI je: Cílem systému základního příjmu je zmírnit chudobu a nahradit jiné sociální programy založené na potřebách, které mohou vyžadovat větší byrokracii.
Ve Švýcarsku byl návrh na základní příjem zamítnut v referendu (6. června 2016) s více než 75 % hlasů proti. Tlačí jej nyní švýcarská vláda zadními vrátky, aby vyhověla Velkému resetu WEF?
Harírí je jedním z nejbližších spojenců a poradců Klause Schwaba – je zcela v souladu se Schwabovou linií 4. průmyslové revoluce. Je Harírí se svými arogantními pózami, v nichž označuje většinu lidí světa za „zbytečné jedlíky“, jen šiřitelem poplašných zpráv nebo to myslí vážně?
Rozhodněme se pro to první, protože strach je stále nejsilnější zbraní temné sekty. A Schwab a jemu podobní mohou být jasně považováni za třídu s nízkými vibracemi, hluboko pod světlem.
Existují i další důvody, proč by Švýcarsko mohlo být průkopníkem Velkého resetu Klause Schwaba a implementace temné stránky Agendy OSN 2030.
Švýcarský soukromý dluh činil v prosinci 2021  171,70 % nominálního HDP. To je jedna z nejvyšších hodnot na světě.
Jedinou zemí na globálním severu, která předstihne Švýcarsko z hlediska soukromého dluhu, jsou Spojené státy s poměrem soukromého dluhu k HDP ve výši 228% v roce 2021.  Viz zde .
Obě země jsou dokonalými průkopníky „vyvlastnění“ – směrem k tomu, že nikdo nic nevlastní a je šťastný. S WEF, BIS, globální sítí mezinárodního bankovnictví sedící v mysli šelmy, stejně jako rychlým tempem měnové digitalizace a zbývajícími osmi lety k dosažení cílů Agendy 2030, je Švýcarsko v dobré pozici, aby ukázalo, jak by mohl vypadat Velký reset.
Důraz je kladen na „mohl“ – protože se to nestane. Lidé se budou bránit. Ďábelský plán tohoto kalibru nemůže uspět.
Ve Švýcarsku má soukromé předlužení co do činění se švýcarským bankovním systémem. Stejně jako v mnoha zemích je většina soukromých nemovitostí zastavena.
Zvláštností Švýcarska je, že hypotéky nemusí být spláceny. Pokud výjimečně nesplácíte hypotéku, váš domov vám nikdy nepatří. Nemovitosti zatížené hypotékami se často předávají z generace na generaci. To z vás dělá snadnou kořist pro vyvlastnění, když ekonomika vykolejí, inflace prudce stoupá, úrokové sazby rychle rostou, nezaměstnanost stoupá – to vše může být a samozřejmě je manipulováno.
Za posledních 30 let jsme v různé míře zažili uměle vytvořené finanční krize. Jednou z nejhorších byl finanční kolaps v letech 2008/10, který záměrně zničil Řecko. Dobrá krize stačí k tomu, aby soukromé banky vyvlastnily domy a postavily jejich „majitele“ na ulici s ničím jiným než úsměvem.
To by se dnes mohlo stát znovu. Ve skutečnosti to už začalo – rostoucí inflace, prudce rostoucí úrokové sazby – a bingo, banka převezme moc a vy už nic nevlastníte. To vás ještě nedělá šťastnými, ale v kombinaci s hacknutým mozkem 5G, čipem štěstí, čipem pod kůží – nebo lépe, jste již očipováni toxickými neočkovacími látkami plnými oxidu grafenu, které byly násilně injektovány do vašeho těla od prosince 2020, byste se brzy mohli cítit šťastní a nic by vám nezbylo.
To, co se v současné době děje – napůl v tajnosti – je živým předchůdcem usmívajícího se muže Velkého resetu: „Nevlastním nic, ale jsem šťastný, protože vláda mi dává vše, co potřebuji.“
Pokud se to nezastaví TEĎ, Švýcarsko je na dobré cestě stát se průkopníkem pro reset Klause Schwaba. My, lidé, tomu můžeme a musíme zabránit.
Švýcarsko by mohlo snadno proměnit svou hlavu šelmy v hlavu míru a demokracie. Švýcarsko by se mohlo vrátit ke své legendární ústavní „neutralitě“, kterou opustilo před desítkami let, zrušením sebedestruktivních SANKCÍ USA a EU proti Rusku, čímž by zcela zkorumpovanému a dystopickému světu ukázalo, jaké by mohly být skutečné lidské a sociální hodnoty. Vyžaduje to charakter a politickou vůli, silnou vládu, která odolává tlaku Washingtonu a Bruselu.
Ale bylo by to proveditelné. Jako žádná jiná takzvaná „neutrální“ země má Švýcarsko silnou, staletou tradici ústavní neutrality. Je vysoce nepravděpodobné, že by Švýcarsko bylo „potrestáno“ za nedodržení trestních sankcí Západu, které ovlivňují ekonomiku a suverenitu.
Naopak, Švýcarsko by mohlo být zářným příkladem neutrality a nevměšování se do záležitostí jiných národů.
Tuto pozici neutrality a „prostředníka při budování mostů“ by mohla dále posílit pozice Švýcarska v Radě bezpečnosti OSN (RB OSN). Dnes, 9. června, bude Valné shromáždění OSN hlasovat o pěti z deseti nestálých členů Rady bezpečnosti OSN. Švýcarsko je kandidátem, který bude pravděpodobně přijat.
S racionálními a morálními kvalitami vůdce míru a demokracie by se Švýcarsko mohlo stát mírovým zprostředkovatelem pro země v konfliktu, jako je Ukrajina a Rusko, alias USA a Rusko. Švýcarsko by mohlo ovlivnit temné kultovní organizace WEF, WHO a BIS – kterým uděluje rezidenci na své půdě – aby se staly humánními a usilovaly o řešení konfliktů, více distributivní spravedlnosti ve prospěch lidu a prosazování lidských práv namísto prodeje zbraní.
V podstatě by Švýcarsko mohlo trvat na tom, aby WEF dodržovalo své vznešené poslání „Odhodláno zlepšit stav světa“.
Švýcarsko by mohlo přeměnit dystopické, orwellovské „válka je mír a mír je válka“ na to, čím by mělo být v racionálním a mírumilovném světě – „mír je láska a láska je mír“.
Tato nová/stará role švýcarské neutrality by mohla být jen výhrou – výhrou pro všechny.
Mohlo by to vyvolat osvícení daleko za hranicemi Švýcarska a dokonce přimět mocné finanční giganty, aby usilovali o vyšší úroveň soužití s obyvateli této jedinečné Matky Země, vesmíru, a aby našli rovnoměrnější rozdělení štědrých zdrojů Matky Země.
Proč ne? Jakmile se kolektivní vědomí povznese nad materiální hodnoty, miliardy a biliony se stanou pouhými čísly a již nepředstavují hodnoty a „prestiž“.
Byl by to impuls pro vítězství národů nad konfliktem, nenávistí a závistí, mohlo by to být opravdu obrovské „Překonáme“.
Dejte mi dobrý důvod, proč by lidská mysl neměla mít schopnost to uskutečnit. A pamatujte – ŽÁDNÝ strach není naší nejsilnější zbraní proti temným protivníkům.
Tolik slova švýcarského geopolitického analytika a ekonoma, který měl dlouhé roky možnost nahlížet pod pokličku některých světových organizací, včetně WHO. Jeho slova potvrzují, že to, co korporátní média nazývají konspirací, je skutečností. K jeho analýze mám jen jednu výhradu a to tu, že nevěřím, že se podaří tu většinovou spící masu probudit dostatečně včas.
Většina lidí si již uvědomuje, že chudnou, že dochází k bezprecedentnímu zdražování a brzy dojde i k nedostatku mnohých komodit. Ovšem vlády, které jsou plně pod vlivem globalistů, vždy najdou nějakou výmluvu, proč tomu tak je. Pokud většina lidí netuší, odkud jde ono zlo a ani to, že vlády již delší dobu s tímto zlem spolupracují, nic se nezmění. A to ani ve Švýcarsku, kde těch, kdo se již „probudili,“ je také naprostá menšina….
Možná má analytik Peter Koenig nějaký recept na to, jak lidi probudit. Pokud ano, tak se to snad dozvíme v dalším díle jeho analýz, který samozřejmě opět zveřejním.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden