Klimatičtí extremisté řádí po celé Evropě, blokují už nejen auta, ale také vlaky (videa)
RSS

Klimatičtí extremisté řádí po celé Evropě, blokují už nejen auta, ale také vlaky (videa)


V posledních týdnech se konají koordinované akce různých skupin klimatických extremistů (aktuálně zejména Just Stop Oil), kteří jako vždy blokují silnice a někde už dokonce i železnice.
Tak nějak mi není jasné, jakým způsobem by se podle nich měli lidé dopravovat z místa na místo, když už jim vadí i vlaky…
Nicméně s tím, jak akcí klimatických šílenců přibývá, roste také netrpělivost řidičů i cestujících.
Videa vypovídají za vše. Hned to první je z Portugalska:

A zde už okolí Westminsteru:

DAY 9: We are not backing down.
Today, the Occupation of Westminster enters its 9th day. Massive disruption has been caused throughout the borough with multiple bridges and key A roads repeatedly blocked. #CivilResistance #A22Network #JustStopOil #NoNewOil #EnoughlsEnough pic.twitter.com/rXOcFRtUJF
— Just Stop Oil (@JustStop_Oil) October 9, 2022


Klimatičtí extremisté v poslední době blokují stále častěji i vlaky:

Jak tedy vidíte, tak těmto pokrytcům vadí kdokoli, kdo někam cestuje, včetně těch, kdo cestují veřejnou dopravou. Oni sami se však občas „mimo pracovní dobu“ objeví také v místech, kde by je asi málokdo čekal.
Jako třeba klimatická extremistka z radikální skupiny Just Stop Oil. Myslím, že tento obrázek vypovídá o tom, co jsou tito jedinci zač, mnohem víc než cokoli jiného:

 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Klimatičtí extremisté řádí po celé Evropě, blokují už nejen auta, ale také vlaky (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden