Došlo k ničení dokumentů souvisejících s biolaboratořemi? (video)
RSS

Došlo k ničení dokumentů souvisejících s biolaboratořemi? (video)

Existence amerických biolaboratoří na Ukrajině již byla potvrzena nejen Victorií Nulandovou , jednou z iniciátorek majdanského puče, ale také Pentagonem .
Nyní se v souvislosti s biolaboratořemi objevily dokumenty, které mají potvrzovat, že dal Zelenský ihned na začátku konfliktu příkaz k likvidaci dokumentů, souvisejících s americkými biolaboratořemi.  A jako důkaz jsou nyní k dispozici nejen ony dokumenty, ale také video, které by mělo údajně ničení důkazů ukazovat. Zajímavé na tom je, že video natočily německé mainstreamové noviny.
Ruské noviny Izvestija zveřejnily dokument , který podle všeho ukazuje, že ukrajinský prezident Zelenskij nařídil 24. února zničení všech dokumentů souvisejících s biolaboratořemi. 
Nezávislý novinář ‚Clandestine‘ zveřejnil přeloženou verzi dokumentu  na Substacku . Ve stejný den, 24. února, ukázala německá stanice Deutsche Welle záběry mužů v armádních uniformách, jak ničí hromady dokumentů před velitelstvím vojenské rozvědky v Kyjevě.

Uniformed men were seen burning documents outside the Ukrainian defense ministry intelligence headquarters in Kyiv.
Ukraine said some of its military command centers have been hit by Russian strikes, but this building appeared to be intact. pic.twitter.com/qvfBqTiHvm
— DW News (@dwnews) February 24, 2022

V březnu Rusko obvinilo Spojené státy z biologických vojenských aktivit na Ukrajině. Tehdejší tisková mluvčí Bílého domu Jen Psakiová obvinění odmítla jako „směšná“ a v reakci uvedla, že „jsou jasně určena k ospravedlnění neoprávněného útoku na Ukrajinu“.
Světová zdravotnická organizace (WHO) ovšem posléze varovala, že „válka může způsobit uvolnění nebezpečných virů nebo jiných patogenů z ukrajinských laboratoří“. WHO proto  doporučila  ukrajinské vládě, aby nebezpečné patogeny preventivně zničila.
WHO zdůraznila, že „jde o vědecký výzkum ve spolupráci s USA, Evropskou unií a samotnou WHO“.
Minulý týden Pentagon připustil, že USA za posledních 20 let provozovaly 46 biolaboratoří na Ukrajině.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden