Němečtí internetoví vyšetřovatelé identifikovali jednoho z teroristů Hamasu, který zavraždil mladou Němku
RSS

Němečtí internetoví vyšetřovatelé identifikovali jednoho z teroristů Hamasu, který zavraždil mladou Němku


Po  identifikaci těla mrtvé 22leté ženy, která byla vezena na korbě auta s Palestinci, se rozběhla snaha o identifikaci jejích vrahů. Jejich identitu se nyní snaží rozkrýt skupina Němců, kteří zřejmě doufají, že to nějak pomůže jejich krajanku pomstít.
Jeden z teroristů Hamasu podezřelých ze zabití 22leté německo-izraelské turistky Shani Louk, byl nyní údajně identifikován.
Žena, jejíž tělo bylo viděno na videu v zadní části kamionu řízeného palestinskými teroristy do Gazy, byla identifikována jako 22letá Shani Louk, německá občanka navštěvující Izrael.
Zúčastnila se hudebního festivalu, který se konal poblíž hraničního plotu v Gaze, když byla zavražděna teroristy Hamasu. Nejméně 260 mladých lidí bylo zmasakrováno  na taneční párty poblíž kibucu Urim (Kibuc Reim) v jižním Izraeli.
Tělo Shani Louk leželo bez života na korbě pick-upu poté, co Hamás v sobotu zaútočil na jižní Izrael. Palestinci byli natočeni, jak skandují „Alláhu Akbar!“, zatímco projížděli Gazou.
Matka Shani Louk vydala prohlášení, ve kterém stále doufá, že její dcera je naživu.
Ověřila, že na záběrech poznala svou dceru a požádala veřejnost o další informace.

The mother of German woman, Shani Louk, who was kidnapped, killed and her corpse paraded and spat on by Hamas militants has issued a heartbreaking statement.
“They sent us 1 video where I could clearly recognize our daughter unconscious in the car with the Palestinians.” pic.twitter.com/9NWo5AU8b7
— Oli London (@OliLondonTV) October 8, 2023


Dotyčný terorista, který byl viděn na videu, je údajně Mahmoud Abourjila, jehož identitu odhalili němečtí internetoví vyšetřovatelé.

Uvedli: To je síla internetu. Identifikovali jsme vraha. To je Mahmoud Abourjila. Je jedním z vrahů 22leté Němky Shani Louk. Zúčastnil se předvádění jejího nahého mrtvého těla na pick-upu Hamasu. Ostatní vrazi budou brzy identifikováni.
Visegrád 24 uvedl, že Abourjila byl identifikován prostřednictvím několika fotografií nahraných na jeho účet Google Photos.
Na fotografii je vidět ve stejném oblečení, včetně polokošile, kalhot a sandálů, které odpovídají oblečení, které měl na sobě na znepokojivém videu, kde byl viděn, jak drží vlasy Shani Louk v kamionu.
Navíc většina fotografií na účtu Google má značky polohy, což naznačuje, že byly pořízeny pouhých 15 kilometrů od místa útoku na Shani Louk.
„Na fotografii z 22. srpna měl na sobě stejnou polokošili jako Shaniin vrah z videa z pick-upu,“ uvedla média.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Němečtí internetoví vyšetřovatelé identifikovali jednoho z teroristů Hamasu, který zavraždil mladou Němku se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden