Přípravy na odhalení? Šéf NASA šokoval prohlášením o mimozemských civilizacích
RSS

Přípravy na odhalení? Šéf NASA šokoval prohlášením o mimozemských civilizacích

Vyjádření zainteresovaných odborníků lze považovat za postupnou přípravu veřejnosti na to, že v dohledné době může dojít ke konkrétnímu kontaktu s mimořádně vyspělou civilizací. (Foto: Flickr)







Šéf NASA šokoval svým svědectvím o mimozemských civilizacích. Minulý týden o tom dokonce informoval renomovaný oficiální německý portál msn.com pod titulkem NASA-Chef schockt mit Aussage über Außerirdische.



Šéf NASA Bill Nelson, bývalý astronaut, který strávil šest dní ve vesmíru, se v diskusi o vztahu politiky a vesmíru vyjádřil také k důležité misi NASA, kterou je hledání života mimo Zemi.



Přitom se také podrobně zmínil o četných „setkáních“ amerických vojenských letců se záhadnými létajícími objekty. Ti manévrovali v blízkosti amerických letců velmi neobvyklým způsobem a způsobem, který je daleko za hranicemi našich technických možností. A navíc tyto letové manévry dokázaly vytvořit neznámé letové objekty na velmi malém prostoru.



Po rozhovorech s několika letci amerického námořnictva, kteří během svých letů pozorovali záhadné letové objekty vyznačující se mimořádnými letovými schopnostmi, mu bylo naprosto jasné, že tito muži skutečně viděli něco mimořádného, co současně zachytil i jejich radarový přístroj.



Na otázku, co si o tomto jevu myslí, odpověděl : „Kdo jsem já, abych tvrdil, že naše Země je jediným místem ve vesmíru, kde existuje civilizovaná a organizovaná forma života, jaká se vyvinula na naší planetě?“



Podobně se v jiné diskusi vyjádřil i bývalý ředitel CIA John Brennan.



Podle Johna Ratcliffa, bývalého ředitele americké tajné služby, disponují některé ze záhadných letových objektů technologiemi, které USA nemají, a bez obalu dodal, že jde o technologie, proti nimž se USA v případě potřeby nemohou bránit. Vyloučil také, že by se jednalo o přísně tajné americké technologie. To bylo jasné vyjádření, že předpokládá, že se jedná o mimozemskou technologii.



Totéž v jednom rozhovoru tvrdil i senátor Mitt Romney.



Všechna tato a další podobná prohlášení amerických odborníků lze považovat za postupnou přípravu veřejnosti na možnost, že v dohledné době může dojít ke skutečnému kontaktu s mimořádně vyspělou civilizací.



Například výše zmíněný Bill Nelson rozhodně neříká na veřejnosti o této závažné věci pro celé lidstvo jen nesmysly nebo pohádky.



Více v rozpravě z 19. října 2021:





Zdroj: msn.com
Článek Přípravy na odhalení? Šéf NASA šokoval prohlášením o mimozemských civilizacích se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden