Disney uvádí na trh hračky „LGBT hrdosti“
RSS

Disney uvádí na trh hračky „LGBT hrdosti“









Na oslavu Pride a firemní kolekce Pride společnost The Walt Disney Company poskytuje dary jako součást našeho trvalého závazku vůči organizacím po celém světě, které podporují LGBTQ+ komunity. Takto prezentuje své duhové hračky společnost Disney.









 






Mediální zpráva odhalila, že v rámci programu  #Erasmus + bylo vynaloženo nejméně 221 550 EUR na projekty  #drag  queen a představení pro mladé lidi.  A to z kapes daňových poplatníků.
#Disney  zase spustil iniciativu „Pride Collection“, která zahrnuje řadu plyšáků s tématem # LGBTQ hrdosti zaměřených na malé  #děti , jak uvádí  Breitbart News .
Duhový Mickey Mouse a Minnie
Mezi plyšovými hračkami Disney vyrobenými ve spolupráci se společností Squish Mallow jsou různé Disney postavičky jako Mickey Mouse, Minnie Mouse a Stitch, všechny samozřejmě s motivem duhy.
Na zadní straně štítku je napsáno:
Na oslavu firemní kolekce Pride a Pride Collection společnost The Walt Disney Company dává dar jako součást našeho trvalého závazku vůči organizacím po celém světě, které podporují LGBTQ+ komunity.
Štítek na přední straně říká, že plyšová hračka je vhodná pro děti ve věku 0+
Vydání plyšáků s tématem „Pride“ je jen jedním z aspektů firemní  #kampaně , která má dětem vnutit levicové  #genderové   #teorie . Jak uvádí Breitbart News,  nadnárodní společnost spustila svou kolekci Pride Collection, která zahrnuje řadu oblečení, které překrývá duha nad logy Marvel, Star Wars a Pixar .
Disney věnuje zisky z Pride Collection různým LGBTQ organizacím z celého světa, včetně LGBTQ center v Los Angeles, San Franciscu a Orange County, GLSEN, PFLAG International a dalším organizacím v Austrálii, Francii, Německu, Itálii, Velké Británii, Latinské Americe a Japonsku.  Několik organizací se konkrétně zaměřuje na mládež, která se identifikuje jako LGBTQ.
Tento vývoj přichází v době, kdy se společnost zavázala pokračovat v boji proti floridskému zákonu HB 1557, který společnost a různí demokratičtí politici mylně označili za zákon „neříkej gay“ a který zakazuje učít levicovou gender ideologii školní děti od školky po třetí třídu.









Zdenek Chytra










The post Disney uvádí na trh hračky „LGBT hrdosti“ first appeared on .


Nejčtenější za týden