Německo: Oběť natočila těsně před znásilněním svého trýznitele
RSS

Německo: Oběť natočila těsně před znásilněním svého trýznitele


Nedávno se velmi podobný případ, kdy oběť  nahrála násilníka na mobil, odehrál také ve Švédsku , přičemž i další okolnosti těchto znásilnění byly stejné.
V obou případech pochází násilníci z řad těch, kdo údajně obohacují Evropu, a jak v případě německé, tak švédské oběti, násilník uniká.
A ještě jedno mají oba případy společné: policie čekala dlouhé měsíce než zveřejnila podobu násilníka. Dost dlouhý čas na to, aby se mohl násilný vetřelec přemístit do jiné země, kde bude mít možnost v páchání násilné kriminality pokračovat.
Záběr (viz titulní obrázek) ukazuje násilníka, jak se směje, když se natahuje po své oběti (23). Vzápětí mladou ženu povalil na zem a znásilnil ji. Pachatel je na útěku, probíhá mezinárodní pátrání.
Policie měla také problém fotografii zveřejnit. Státní zastupitelství a vyšetřující soudce v bavorském Aschaffenburgu váhali měsíce. Chtěli údajně oběť ušetřit opětovného pohledu na násilníka.
Ve skutečnosti však zřejmě nechtěli, aby široká veřejnost viděla, jak vypadá ono vládou prosazované multikulturní obohacování.
Na obrázku je vidět šibalský úsměv, s nímž černoch sáhl po mladé ženě, než ji ve 3:30 ráno v Herrnparku v centru města znásilnil. Je to obraz plný zloby.
Ale údajný pachatel, který udeřil již na konci loňského roku, zmizel, jako by se do země propadl. Je možné, že již není v Bavorsku a  dávno se přestěhoval do sousedních zemí.
Soudce se nyní rozhodl nahrávku vydat poté, co všechna pátrací opatření přišla vniveč. Obrázek ukazuje vousatého násilníka, který byl jen asi 1,65 metru vysoký a měl na sobě černou kšiltovku a světlý kabát.
Další fotografie níže byla pořízená bezpečnostní kamerou uprostřed noci. Jen 600 metrů od pozdějšího místa činu se podezřelý povaloval na autobusové zastávce v oblasti Luisenplatz. Vypadá to, že už tam čekal na vhodnou oběť.

 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Německo: Oběť natočila těsně před znásilněním svého trýznitele se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden