Německo: Muslimské ilegály pašují nejčastěji Syřané a Ukrajinci
RSS

Německo: Muslimské ilegály pašují nejčastěji Syřané a Ukrajinci


Německo je již zcela přeplněné, situace je taková, že další nově příchozí již není kam dávat. A před zimou by zřejmě nějaká stanová městečka příliš neobstála.
Stále více obcí, které chtěla vláda využít pro zřízení azylových zařízení, pořádá protesty a petiční akce, přičemž rostoucí preference AfD jsou pro současnou německou vítačskou vládu doslova noční můrou.
V důsledku toho se tedy nakonec  vláda „semaforu“ rozhodla, že požádá EU o povolení, aby si mohlo střežit hranice s Polskem, Českou republikou a Švýcarskem.
Čtete dobře, aby si mohla jakákoli členská země EU střežit hranice v rámci schengenského prostoru, tak potřebuje povolení EU. To se má ještě zpřísnit ( viz toto hlasování ), takže získat podobné povolení již nebude zrovna jednoduché.
EU Německu nedávno povolila hlídky na hraničních přechodech, ovšem jen na 6 měsíců. Po tu dobu mají každého, na koho narazí, posílat zpět – tedy například k nám, pokud bude daný jedinec zachycen na našich hranicích.
Povolení EU však neplatí pro zelenou hranici, zde zatím Německo na požehnání páníčků z Bruselu teprve čeká.
Volný průchod do Německa tak pašeráci (zatím) stále mají, ale musí využít zelenou hranici.
Nicméně v článku , který na problémy na hranicích upozorňuje, mne víc než pro mne již celkem známá fakta o podřízenosti EU v migrační politice zaujalo jak množství v nedávné době zadržených pašeráků, tak jejich národnost.
O počtu zachycených pašeráků (leden – srpen 2023) a jejich národnosti se můžete dočíst v tabulce:

Dvěma nejvíce zastoupenými  národnostmi mezi převaděči jsou Syřané a Ukrajinci s 263 a 252 osobami. Na třetím místě jsou pašeráci z Turecka se 140 zatčenými.
V případě Syřanů to jistě nikoho neudiví, je zřejmé, že mají napojení na arabskou komunitu, často jde o členy různých islámských bojůvek s velmi dobrými kontakty nejen v Sýrii, ale také v dalších arabských zemích.
Co se týká Turků, pak je to totéž, jen s tím rozdílem, že se spíš soustřeďují na jedince, kteří míří přes Turecko – a to nejen Turky, ale třeba i Afghánce.
Ovšem zajímavé je, že se pašeráctví džihádistů ujali také Ukrajinci, kteří v minulosti v těchto statistikách takřka vůbec nefigurovali. Jak se zdá, tak ke štědrým dávkám, které ve většině evropských zemí dostávají, mají ještě velmi slušný přivýdělek.
A to ve výčtu vidíme jen ty, které chytili, což je zřejmě jen špička ledovce. Vsadila bych se, že jde o mnohé z těch, kteří se usadili u nás a v Polsku.
Jak sami vidíte, tak v seznamu nejčastěji zachycených pašeráků nefiguruje žádná národnost ze zemí, které sousedí s Německem.
V případě 89 zachycených německých pašeráků půjde zřejmě o tamní muslimy tureckého či arabského původu, případně členy některé promigrační neziskovky.
Zachycení Gruzínci pak budou podobný případ jako zachycení Ukrajinci – jednoduše zločinci z obou zemí se přemístili poněkud západněji a nyní působí ve středoevropském prostoru.
V případě obou těchto národností je vidět, že nemají problém s tím, že aktivně pomáhají islamizovat Evropu, hlavní je, že jim to „sype.“
Invaze je letos rekordní, přičemž o Německo je mezi džihádisty aktuálně největší zájem. Lze předpokládat, že drtivá většina nakonec hranice přejde bez povšimnutí, což je ostatně patrné i z obrovského počtu žádostí o azyl v Německu v letošním roce.
Je tedy třeba se ptát, kolik aktuálně aktivních pašeráků džihádistů si u nás žije na štědrých dávkách, které jsou jen malým bonusem k mnohem větším výdělkům za pašování těch, kdo mají v úmyslu Evropany zlikvidovat a nahradit…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Německo: Muslimské ilegály pašují nejčastěji Syřané a Ukrajinci se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden