Evropa pod útokem: Rekordní invaze hlášena od Kanárských ostrovů až po Lotyšsko
RSS

Evropa pod útokem: Rekordní invaze hlášena od Kanárských ostrovů až po Lotyšsko


Zatímco v roce 2015 zde byla jedna velká invazní vlna z balkánské trasy, aktuálně je invaze rozprostřena po celých vnějších hranicích Evropy – doslova od Kanárských ostrovů daleko na jihozápadě až po Lotyšsko na severovýchodě.
Obě zmíněná místa nyní také hlásí rekordní počty nově příchozích ilegálů a zažívají invazi, kdy za jediný den přijde na dané území víc vetřelců než dříve i za několik měsíců.
O situaci na Kanárských ostrovech zde píšu opakovaně, neboť letošní rok je – v porovnání s jakýmkoli rokem předtím – rekordní.
Do Evropy tudy navíc přichází skutečně to „nejlepší“ – tedy hordy negramotných jedinců ze subsaharské Afriky, kteří budou po přerozdělení do různých evropských zemí (jak již plánuje EU) jen další zátěží sociálního systému a pravděpodobně i soudů či psychiatrických léčeben.
Jak již víte, tak vláda Kanárských ostrovů nedávno zažádala šéfku EK Lejnovou, aby se vydala na ostrovy a sama se na nezvladatelnou situaci podívala, nicméně zatím bez odezvy.
Od 1. do 15. října připlulo ke břehům ostrovů celkem 8561 Afričanů. Každý den připluje několik set až tisíc jedinců (například včera připlulo dalších více než 900 ilegálů, kteří nejsou do výše uvedeného počtu zahrnuti).
Nejvíc jich je ze Senegalu a Mauretánie (vzorek posledních připluvších v titulku a níže ve videu).
Kanárské ostrovy již dospěly do situace, že ilegály ubytovávají v policejních garážích, protože všechny další možné ubytovací kapacity jsou beznadějně přeplněné.
Podobných lodí, jako tato, která připlula v neděli na ostrov Lanzarote, připlouvá na Kanárské ostrovy každý den desítky:

Lanzarote, in the Canary Islands, a popular spot for British tourists. #TheGreatReplacement pic.twitter.com/wWjlbXepEn
— Paul Golding (@GoldingBF) October 15, 2023


A přemístíme-li se na opačný konec EU – do Lotyšska, opět uvidíme podobný obrázek. Počty vetřelců jsou sice menší než v případě Kanárských ostrovů, ale na tamní podmínky jsou vskutku rekordní.
V zemi již letos zabránili ve vstupu více než 11 000 ilegálů, ale je otázka, kolik dalších prošlo, zřejmě mnohem víc.
Podle Guntise Pujatse, šéfa lotyšské pohraniční stráže, je nyní jeho země v této oblasti „cílovou zemí číslo jedna“ – ale pouze pro první vstup do EU, neboť drtivá většina příchozích míří do Německa, případně Švédska.
V těchto místech se již slušně etabloval pašerácký průmysl: Pašeráci cíleně hledají řidiče přes sociální sítě, kteří migranty přivezou z lotyšsko-běloruské hranice přímo do Německa. Na osobu se platí 1 600 amerických dolarů.
Lotyšský ministr vnitra Rihards Kozlovskis minulý měsíc uvedl, že asi 100 lidem denně bylo zabráněno překročit hranici, což byl dřív počet, který se pokusil překročit hranice za celý rok!
Ovšem opět jde jen o zadržené, kolik jich projde bez vědomí pohraničníků, to nikdo netuší. Na lotyšsko-běloruských hranicích se nejčastěji objevují Arabové a Afghánci.
Tolik jen malý pohled na dvě země z opačného konce EU. Samozřejmě vše mezi tím je v podobné situaci, invaze je rozprostřena skutečně po celé délce vnějších hranic EU.
O tom, že je velmi živá i balkánská trasa, ví samozřejmě i na Slovensku, přes které nemalá část invazních toků nyní směřuje. O situaci na Lampeduse ví snad již každý nejen v Evropě.
To přirozeně znamená, že letošní rok značně předčí dosud rekordní rok 2015.
Jenže jeden zásadní rozdíl zde je: Zatímco v roce 2015 se po celé Evropě pořádala spousta demonstrací proti invazi a islamizaci, letos je klid. A pokud je už někdo v ulicích, tak muslimové a jim spřátelená Antifa.
Je to snad znamení, že se již Evropané dobyvatelům zcela dobrovolně vzdali??


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 5 Průměrně: 5 ]







Článek Evropa pod útokem: Rekordní invaze hlášena od Kanárských ostrovů až po Lotyšsko se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden