Dr. Peter McCullough: Očkování proti Covidu bylo plánováno dlouho dopředu!
RSS

Dr. Peter McCullough: Očkování proti Covidu bylo plánováno dlouho dopředu!

V současné době je již k dispozici mnoho důkazů toho, že celá falešná „plandemie“ byla dlouhodobě plánována, což potvrzuje ve své nedávno vydané knize „Skutečný Anthony Fauci“ (vyšla i česky) také Robert F.Kennedy, synovec světoznámého JFK. Snaha o potlačení skutečné léčby a zavádění léčby neúčinné či dokonce smrtící – i to bylo v plánech těch, kdo vše řídili a vydávali instrukce.
Také další kniha kardiologa Petera McCullougha potvrzuje, že celé lidstvo se stalo obětí bezskrupulózních bestií a jejich slouhů…
Kardiolog Dr. Peter McCullough je spoluautorem knihy o covidové krizi, kterou napsal s Johnem Leakem. Při detailnějším zkoumání odhalili, že přední světové společnosti a organizace byly po léta připravovány na realizaci gigantické očkovací kampaně – a to záměrně na úkor zdraví světové populace. Protože zdraví je pro investory očkovacího byznysu irelevantní.
V rozhovoru pro American Thought Leaders, program  The Epoch Times , McCullough hovořil o své knize „Odvaha čelit COVID-19: Prevence hospitalizace a smrti při boji s biofarmaceutickým komplexem“ a postřehy, které pro ni shromáždil.
První kroky velké očkovací agendy byly realizovány – jak by to mohlo být jinak – díky Billu Gatesovi, který již v roce 2010 oznámil, že se nacházíme v „desetiletí očkování“. Později na schůzkách otevřeně přiznal, že by nevydělal tolik peněz s žádnými jinými investicemi jako s těmi, které jdou do vakcín. Tolik k jeho prohlášením , že jen „daruje“ tolik peněz na „záchranu lidských životů“.  V roce 2019 Gates řekl CNBC ze Světového ekonomického fóra v Davosu: „Máme pocit, že investice ve výši 10 miliard dolarů do vývoje vakcín v poměru 20 ku 1 se vyplatily.“
McCullough si je jistý, že očkovací kampaň proti Covidu byla plánována dlouho. Proto bezpečnost vakcíny proti Covidu nikdy nehrála roli a právě z tohoto důvodu byla vakcína prodávána jako jediné řešení „pandemie“, zatímco účinná léčba byla démonizována.  Nejbohatší lidé a organizace na světě investovali do očkování tak značné částky, že pokračující proočkovanost světové populace se bude i nadále zrychlovat.
Ve skutečnosti renomovaný lékař není v žádném případě první, kdo toto spojení vytvořil. Gigantické investice do nových očkovacích technologií se musí vyplatit. Sám Anthony Fauci krátce před začátkem „pandemie“ v listopadu 2019 otevřeně diskutoval s podobně smýšlejícími lidmi o tom, že vakcíny mRNA by měly být konečně použity pro očkování proti chřipce, ale populace se příliš málo bojí chřipky , aby přijala plošné očkování novou vakcínou. Krátce poté začalo šíření poplašných zpráv o Covidu. Náhoda?
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden