82letá předsedkyně Pelosiová obviňuje inflaci z „covid-19 a války… v Iráku“
RSS

82letá předsedkyně Pelosiová obviňuje inflaci z „covid-19 a války… v Iráku“

Dva roky stará předsedkyně Sněmovny reprezentantů Nancy Pelosiová (D-CA), která je tak stará, že byla na inauguraci JFK, ve čtvrtek prohlásila, že za inflaci může „válka v Iráku“ a pandemie Covid-19 (na rozdíl od války demokratů proti ropě a bilionů na stimulaci).







Její úřad pak o tom lhal – „opravil“ přepis jejího prohlášení z Iráku na Ukrajinu.



Nancy Pelosi thinks we’re still in a war with Iraq and is also amazed to learn that she has hands. pic.twitter.com/VYo6TRcAWO — Sara Gonzales (@SaraGonzalesTX) June 16, 2022 Tento lapsus přichází po několika podobných záměnách prezidenta Bidena v posledních několika měsících. V lednu zaměnil Irák a Írán, v březnu zase Írán a Ukrajinu.





Komentáře Pelosiové jsou posledním z předvolebních kroků demokratů, kteří kontrolují škody způsobené nepříliš přechodnou inflací, která právě dosáhla 8,6 % meziročně. Zatím z toho obviňují:



Donald Trump a Vladimir Putin Covid-19 Ropné společnosti Námořní společnosti Ale ať už uděláte cokoli, nesvádějte vinu na neuvážené utrácení „dospělých“, kteří jsou opět u moci!



“I’m SICK of this stuff!” Joe Biden is furious that Americans blame inflation on his government spending. pic.twitter.com/quRxB2lfvA — Townhall.com (@townhallcom) March 11, 2022 Kdy začneme testovat poznání těchto prastarých zákonodárců?



Zdroj: zerohedge.com
Článek 82letá předsedkyně Pelosiová obviňuje inflaci z „covid-19 a války… v Iráku“ se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden