8letý chlapec, který propagoval vakcíny covid-19 zemřel na infarkt
RSS

8letý chlapec, který propagoval vakcíny covid-19 zemřel na infarkt


JERUZALÉM, Izrael – Izraelský chlapec, který se objevil ve videu používaném k propagaci vakcín COVID dětem v celostátní kampani, koncem září tragicky zemřel na náhlý infarkt. Chlapci bylo pouhých 8 let. (Foto: X)









Podle zpráv Yonatan Moshe Erlichman, vnuk významného lékaře v Bejt El, Dr. Mati Erlichmana, „nečekaně zemřel na zástavu srdce při koupání“.




Známá herečka Sharon Stone popsala náhlá úmrtí ve své rodině


יונתן ארליכמן ז"ל בן 8 מת מדום לב לא מזעזע אתכם ? היכן הכותרות ? החקירות? כמה ילדים עוד ימותו על מזבח הזהב? ובייחוד שיש כבר שני מחקרים מבוקרים המעידים כי חיסוני ה mRNA גורמים לבעיות לבביות. עד מתי תתחפרו ? כמה עוד תכחישו? תזכרו שבכל רגע נתון זה יכול לקרות לילדיכם… pic.twitter.com/PUYlLN4jDr — א.בלב Avishag Balev (@AvishagBalev) October 1, 2023
Osmiletý chlapec prý „sklouzl pod vodu poté, co mu náhle přestalo bít srdce, a utopil se“. Poté, co byl převezen do nemocnice Hadassah na hoře Scopus, Yonatan o několik dní později, 28. září, zemřel.




„Pokud zemřu, měli jste pravdu.“ Americký kulturista náhle zemřel na infarkt

V roce 2020, ve věku pěti let, se dítě objevilo ve videu, které natočila regionální rada Mateh Binyamin. Video bylo součástí vládního programu, jehož cílem bylo vnutit dětem vakcínu COVID, a to navzdory téměř všeobecné imunitě dětí vůči vakcíně COVID-19.



Díky videu se z Yonatana stalo „plakátové dítě“ očkovací kampaně v Izraeli, který se stal jedním z nejdrastičtějších států na světě, pokud jde o opatření proti očkování. Video bylo odvysíláno těsně před zahájením celostátní očkovací kampaně.




Seznam 14 profesionálních fotbalistů, kteří náhle zemřeli

Přečtěte si více: Osmiletý chlapec, který byl tváří celostátní kampaně na podporu falešných vakcín pro děti „Covid“ , zemřel po náhlém infarktu.



Zdroj: lifesitenews.com
Článek 8letý chlapec, který propagoval vakcíny covid-19 zemřel na infarkt se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden