Švédsko: Takto dopadl integrovaný přistěhovalec, když žádal Araby, aby se integrovali (video)
RSS

Švédsko: Takto dopadl integrovaný přistěhovalec, když žádal Araby, aby se integrovali (video)

Zdroje sice neuvádí, jakého je tento migrant původu, nicméně podle všeho patří k té malé hrstce, která se integrovala do švédské společnosti. Není ani jasné, jakého je vyznání. Vzhledem k tomu, že řekl, že ho zbili Arabové, on sám zřejmě Arab nebude (možná Ind?). Ať je to jak chce, je zde další důkaz toho, že pokud se někdo skutečně integruje a pak k témuž nabádá i ostatní, nedopadne dobře.
Na tomto případě je pak zajímavý i fakt, že policisté útočníky nezatkli. Podobné případy pak odradí další případné zájemce o integraci, kterých však zřejmě mnoho není. A nečinnost policie pak naopak povzbudí i další případné „strážce té správné morálky“ k tomu, aby takto útočili i na další skutečně integrované migranty, jichž je výrazná menšina…
Gang vyrazil vpřed v autech, aby záhy obklíčil a zbil dva lidi. Oba muži, kteří byli bití vystaveni, o incidentu vypovídali:
„Byli to Arabové,“ říká oběť, která je známá tím, že na sociálních sítích kritizuje nepřizpůsobivé přistěhovalce.
K násilné rvačce došlo ve čtvrtek 2. června ve 20:30 v Södra Allégatan 19 ve Västerås.
Na videu je mimo jiné vidět, jak člen gangu  dává údery bičem muži ležícímu na zemi. Z policejní zprávy vyplývá, že gang mimo jiné rozdával obětem rány a kopance do hlavy.
 Jedné z obětí je 24 let a na sociálních sítích si říká Munna Bayi. Munna pracuje jako pomocný zdravotník a mluví o svém zapojení do sociálních médií, kde obvykle kritizuje nepřizpůsobivé přistěhovalce a nabádá je, aby se ve Švédsku chovali slušně a integrovali se.
Munna mimo jiné řekl nepřizpůsobivým, že bez švédských sociálních dávek by tito lidé neměli vůbec nic, což několik z těchto jedinců nechtělo přijmout, říká.
„Jsem vystudovaný pomocný zdravotník a mám sen dále studovat. Jsem vděčný, že mi Švédsko dává všechny příležitosti k lepšímu životu. Kromě práce rád dělám živé přenosy na sociálních sítích. Jsem čestný, přímočarý člověk a odvažuji se vyprávět o věcech, které ničí tuto krásnou zemi, právě to tyto lidi rozčiluje. Nechtějí, abych mluvil o pravdě. Chtějí mě umlčet,“ tvrdí Munna.
„Na TikToku jsem mluvil o zločincích ve Švédsku a ptal jsem se, proč nepracují a proč chtějí zničit Švédsko. Vždy jsem čestný a spravedlivý a mluvím o tom špatném, co se ve společnosti děje. Vím, že riskuji svůj život, ale chci, aby se všem ostatním ve Švédsku žilo dobře. Teď žiju pod hrozbami. Podporují mě jen obyčejní Švédové,“ říká Munna.

Munna říká, že lidé, se kterými diskutoval na TikToku, se ho zeptali na adresu, kde bydlí, a řekli, že s ním chtějí mluvit pouze tváří v tvář. Ale místo toho se objevilo několik aut a gang ho zbil.
„Čtyři auta a několik lidí přijelo a skočilo na mě a mého kamaráda. Pak přišla policie. Utrpěl jsem několik zranění na hlavě,“ říká Munna.
Munna sám ví, kdo ho napadl před pizzerií ​​ve Västerås, a také uvádí, že si myslí, že je to gang zločinců.
„Jsou to Arabové, kteří mě napadli,“ říká Munna.


Munna říká, že kvůli útoku se necítí bezpečně a bojí se chodit po ulicích Västerås, protože policie nikoho nezatkla.
„Cítím se po tomto incidentu docela nejistý, protože pachatelé jsou na svobodě.“
Přestože ale Munna dokázal policii ukázat, kdo na něj zaútočil, k zatčení v nejbližší době dojít nemůže, úřad se ale odvolává na to, že během podzimu proběhne výslech.
„Policie nic nedělá. Policie uvedla, že výslech se uskuteční letos na podzim a že muži nebudou zatčeni,“ říká Munna.
Dále Munna také uvádí, že dostává výhrůžky od jiných přistěhovalců ve Švédsku, protože otevřeně sympatizuje s SD (protimigrační strana).
„Také jsem dostal výhrůžky od jiných přistěhovalců, protože mám rád Joakima Lamotteho (novinář, který píše pro alternativní média o zločinech muslimských gangů) a SD,“ říká Munna.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden