Německo: Skupina „mladíků“ tmavé pleti obklíčila tři 12leté dívky v bazénu a sexuálně je napadla
RSS

Německo: Skupina „mladíků“ tmavé pleti obklíčila tři 12leté dívky v bazénu a sexuálně je napadla

Již několik let dochází na veřejných koupalištích multikulturně obohacovaných zemí k témuž jevu: Dívky jsou obklíčeny skupinou invazistů a poté osahávány. To trvá do doby, než jsou vysvobozeny plavčíkem či jinými dospělými.
Je až s podivem, že po bezpočtu podobných incidentů ještě stále původní obyvatelstvo tato veřejná zařízení navštěvuje. Obzvlášť pak je to s podivem v případě mladých dívek…
V úterý odpoledne mezi 16:00 a 16:30  skupina teenagerů osahávala a sexuálně napadla tři 12leté dívky ve venkovním bazénu v Kaufbeurenu. Teenageři, kterým je mezi 12 a 17 lety, obklopili tři dívky v bazénu s vyhřívanou vodou. Podle policejní zprávy mladíci dívky částečně zadrželi a nemorálně se jich dotýkali.
Plavčík si konečně všiml situace. Vyhnal mladé lidi z venkovního bazénu. Plavčík však ještě nevěděl o násilných činech, ke kterým došlo ve vodě.
Po incidentu se dívky spolu se svými zákonnými zástupci obrátily na policii v Kaufbeurenu, která nyní vede vyšetřování tohoto případu. Vyšetřovatelé žádají o svědecké výpovědi a mají tyto otázky:
Kdo byl v době zločinu v bazénu a sledoval dívky nebo mužskou skupinu?
Kdo byl dokonce u bazénu s teplou vodou nebo v něm?
Kdo pořídil fotografie nebo videa bazénu s teplou vodou nebo okolí?
Podle popisu se skupina dospívajících skládá ze šesti dětí a dospívajících ve věku od 12 do 17 let. Podle policejní zprávy měli mladíci tmavší pleť a tmavé krátké vlasy a mluvili lámanou němčinou.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden